Såhär blev det

Den blev just klar...i all enkelhet!!

image314

pyssla

blivit lite pyssel idag, men jag kör fast hela tiden, speciellt då det kommer till själva skrivandet som jag så smart lämnar plats för.
Jaja, tror nästan jag ska skita i just skivbiten denna gången å ladda med dekorationer istället...rubriken å bilden säger allt...haha.
Sen blev det ju en Lo igår å en idag som e klara. 2 st ego-LO's.
Denna jag gör nu har ialla fall inget med mig att göra...
Jag har något ont om bilder just nu, men skickade in på framkallning igår...hoppas de kommer redan imorgon. Det var ju gratis (29 kr frakt bara)...kunde inte komma mer tajmat...erbjudandet alltså. hehe...jag gillar gratis!!!

DIPLOMA

diplom

stackars öra

pratat med nettan i telefon i 45 minuter.
Sista halvtimman har vi nog bara pratat om ravekläder...hon va i behov av att låna men jag har knappt nåt kvar...2 par byxor som garanterat e för korta på henne...men kanske jag har en tröja...vi får se hur det blir. Kollade på nätet lite åt henne...hon har just flyttat å har inte internet nu...det fanns ju knappt nånting ute nu...i svart och vitt. (hon ska på kryssning med det temat).
Men jag kunde inte hkjälpa till så mkt...förr var det lättare...men jag sålde ju det mesta för ett år sen så det var ju synd. Nu ska jag se på tv å äta choklad. Tog fram för över en timma sen, haha...

give me...

http://twopeasinabucket.kaboose.com/shop.asp?derMars=1103F9116B4

Fikat i skolan

Nu är svenskan slut. Vi samlade ihop pengar till en blomma å present till läraren.
Vi delades in i 3 lag å så fick vi ett papper med en massa frågor på...relaterat med kursen då såklart.
Vi var bara 4 i vårat lag...de andra va 5-6 pers. Men vi vann!! 32 p av 35. Så vi fick en ask med mörk choklad...hela den asken befinner sig i mitt skafferi nu...nästan full.
Sen hade vi fika...vilken tur...jag som glömde bort mitt kaffe i morse, jag va helvirrig...haha...när jag borstat tänderna å de va dax att gå så hitta jag min fulla kopp. Å på vägen till dagis blev jag hungrig...men allt löste sig ju i skolan. hehe. Imorgon e sista dagen då...engelska...har samlat ihop till läraren där med. Hoppas vi får fika oxå...
Vi lär ju få tillbaka provet...eller...se det rättare sagt...man får ju inte behålla dom.
Får se om det börjar regna sen...på tv i morse så såg det ut va regn å åska klockan 14...då jag e å hämtar Jocke på dagis...han fick gummistövlar å fleecefodrad regnjacka idag. Han hade ingen tunn regnjacka...eller jo...i stl 116 men det var ju stora tältet på honom...haha. Dom får väl ta på en annan tröja å vanliga regnjackan på dagis annars. Där har han ju regnkläder å stövlar hela tiden ifall att. MEn här hemma var det värre...på landet å i sollentuna har han oxå sånt men inte hemma...haha.

Hm, det går så trögt på tradera nu...har en massa barnkläder ute å det kommer mer!! Men trögt går det...har just nu bara 1 bud...jag fick ju bara 797 kr denna gång från csn...å det är studiestöd för endast denna vecka.
Lite löjligt eftersom jag bara har 2 "lektioner" denna vecka...men pengarna är välkomna...å slut är dom redan eftersom jag betalat räkningar hittills för 1500 kr. Tur jag hade kvar från förra månaden!!
Fick en utbetalningsavi från nordea idag oxå...2000 kr nånting...fattar ingenting...vad är det???? Har en månad på mig att ta ut det...´Länsförsäkringar liv...kanske från farfar?? Får höra med pappa sen om han fått nåt med.

vuxenpoäng

Vuxenpoäng.com

- Hur vuxen är du

egentligen?


Din vuxenpoäng är: 20.4


Din ålder borde vara 38.1 enligt Sveriges VuxenpoängsstyrelseOjdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?


http://www.vuxenpoang.com/

Haha...38 bast...jojo.

Tröttisar.

Jocke sov en halv evighet idag.
HAde varit skönt å sova lite till men jag klev upp å fick för mig att det var en annan dag. Vi e ju lediga måndagar...det e våran tvätta, diska, duscha å tvätta håret dag...blir väl annat i höst...skola varje dag tror jag.
I lördags så va vi å grilla i älta...gasolen va dock slut så det gick inge bra i början så Claes åkte å fixa ny gasol(Lasse sa ju att den var full...), sen gick grillningen bättre. Jocke busa med sina farbröder å cyklade en massa. Han somna fort när vi kom hem sen. Igår tog vi spruta nr 2...nu gäller det att komma ihåg spruta nr 3...som ska tas inom ett år...ska önska i julklapp...hehe. Börja på en ny bok igår i solen. Hade sollentuna för oss själva för mina föräldrar var på landet...dom brukar komma hem tidigt men antar att morsan vägrade när det var så fint väder...oj va hon hade bränt sig...hon brukar aldrig bränna sig!!! Solen tog inte lika bra på mig, men blev lite grisrosa ialla fall...haha. Jag e alltid blekast i familjen. (ialla fall framsidan, ryggen brukar bet inte va nåra som helst problem med...20 minuter så har jag snygg färg...)

Malou å David fick en liten flicka. En liten Moa. Får se om vi åker upp nåt till dom i sommar. Vet ju inte hur Patricks semester ser ut än.
Nä, nu ska jag försöka städa lite...man kanske skulle passa på å putsa balkongfönstrena...det är ju inte direkt soligt ute idag.
Nu kallar Jocke på mig så HEJ DÅ!

sluuuut-pluggat

Nu är skolan egentligen slut. HAr 2 "lektioner" kvar.
Idag hade vi sista engelska provet...det kändes ok. Blev klar fort å orkade inte kolla igenom så...
Fick med andra ord en lång håltimma. HAde svenska sen å hade utvecklingssamtal med läraren. VG eller MVG...hm, då blir det säkert ett VG då. Jag fick MVG på mitt fördjupningsarbete faktiskt...så nu har jag 3 MVG att skryta med...det kunde man ju aldrig tro om mig!!!
Engelskan vet jag inte alls hur jag ligger till mer än på proven...där kan man få VG som mest bara...konstigt nog.
Nä, nu ska jag byta om å försöka få liv i Jocke som just somnat. Blir ju kalas på dagis. Middagen står å väntar i kylen...pasta sallad med rökt sik å sås.

Väntar med spänning på att höra av Malou m familj oxå...förlossningen skulle sättas igång IDAG!!! Får se om en tripp till norr hinns med under sommaren. Annars kommer dom ner i september tror jag. Det är ju en bit till Ö-vik så man ses ju inte alltför ofta nu...

nationella provet

jag fick VG...jag som var så osäker på om jag ens skulle få godkänt på listening...hade vg på alla delarna...vg-, vg å vg+...så det får jag ju va nöjd med. Sen får vi se vad man får för slutbetyg i engelska. Ingen aning....har ju gått så upp å ner...men proven har gått bra.
Imorgon har vi det sista provet. Sen e vi klara!! Slutar om 1 vecka å det känns skönt...inte alls motiverad att plugga nu. Får se om jag lyckas öva in nåt på provet nu...lite ord typ...grammatiken va hyffsat lätt vad jag minns.
Just mailat in sista uppgiften i svenska oxå. Ska öva in ett citat å förbereda diskussionsuppgiften bara. Sen får vi se vad man få¨r för slutbetyg i svenska...arbetena har ju hittills gått bra...det är två jag väntar svar på bara...
Ska tänka ut nån middag till imorgon oxå....ska ha knytkalas på dagis 16-19 imorgon, vi skulle ta med middag själva. Blir väl pasta som man kan äta kall med tillbehör. HAr ju rökt fisk i kylen som längtar efter att bli uppäten.

scraaaap

Senaste


begravning

Nu är det dax för begravning igen då.
Farfar gick bort igår natt. Det var väntat, det har varit väntat i flera år. Men han har ju piggnat till ordentligt mellan varven. Förra året när vi firade hans 91 års dag på landet så promenerade han från sjöstugan upp till oss och kom först av alla. När han va på dass kom farmor ocxh Robert med bilen och eftersom dom inte såg farfar så åkte Robert iväg för å leta ...men han va ju framme sen flera minuter tillbaka. haha...
Men nu sista året har det inte varit mkt krut i farfar så det var ju mer väntat nu. Han skulle alltså bli 92 år denna sommar. Så inom kort blir det begravning igen då. Nu är det bara 3 gamlingar kvar i släkten. Patricks farmor å min farmor...de e nog rätt jämngamla...farmor e 86 tror jag. Sen har vi farfars brorsas fru som bor kvar på landet...hon e nog över 90 år.
Får se vad begravningen krockar med...har ju lite planer de närmaste veckorna så det blir till att pussla ihop så man hinner med allt. Alltid e de nåt som krockar!!

fint besök

Har just haft besök av Anna, Peter och lilla Tindra. Jocke var jätteglad att dom skulle komma men han blev ju jätteblyg när dom kom så...Vi ses för sällan helt enkelt. Fast han e lite osäker på bebisar...de e lite scary lixom. Tycker Jocke alltså!! Tog några bilder, men jag hade glömt å trycka så "röda ögon" va framme på displayen...men det brukar ju inte hjälpa märkbart direkt...så jag fick photoshopa några bilder.Nu sitter jag å nostalgi lyssnar på gamla skivor. Destination Goa 7 cd 2 kör jag nu. Cd 1 sitter nog i bilen.
Usch va festsugen man blir...fast när man kollar ut så avtar det lite...man vill ha sol å värme...inte för att värmen är så skön när man dansar...men det hör till lixom. Hoppas på några fester i sommar...blir ju inte så mkt sånt...Långholmen 2 år i rad bara.

nyscrappatAllra senaste.
Har gjort en till idag men den e så stor så den ligger i kameran.
Använt papper som jag fått av Linda (citronlime) idag.
TACK igen, Linda!!!

jösses...

Denna vecka är ju väldans tung...haha...en lektion!! Å den hade vi idag, så nu e jag ledig. Men ska förbi skolan imorgon för studievägledaren ringde förut (å väckte mig i min skönhetssömn) å hon kunde inte hitta mina betyg. Så jag får knata förbi där imorgon bitti då jag lämnat Jocke på dagis. Det är nationella prov imorgon så det är inga lektioner å jag har redan haft alla mina nationella prov. Så först på tisdag ska jag till skolan...men inga lektioner då...nationella prov då med, vi ska ha utvecklingssamtal bara.
Idag hade jag ett föredrag...vet inte hur det blir med mitt andra...om jag kommer å ha det eller inte...läraren valde att lyssna på mitt föredrag i våran grupp...tycker hon att det gick bra kanske jag slipper...fast just nu känner jag att det inte alls e nåra problem för jag kan det rätt bra.
Fick tillbaka uppsatsen idag oxå å den hade jag ju MVG på, sen fick vi tillbaka referatet med å jag hade MVG- (minus) på den...hon tyckte att jag hade använt för korta meningar...men att mitt språk var av hög kvalitet...
Nu ska jag justera mitt fördjupningsarbete lite å sen maila in det till läraren. Ska försöka ta till mig det hon skrev om referatet...för jag vet att det vimlar av korta meningar som mest känns uppraddade i arbetet. MEn själva arbetet e ju klart...har ju redan haft föredrag så...De närmaste dagarna kommer väl gå åt till å plugga engelska inför sista provet å så läsa klart romanen å göra uppgifterna till...till nästa vecka...har ju TID men det är så svårt å få nåt gjort när man verklien HAR tid...ibland funkar man bättre stressad...

Och så måste jag ju tacka LINDA - citronlime - för alla fina papper jag fick hem idag!! Supernajs med överraskningar!!

mitt första MVG

Jag tror det är mitt första ialla fall. På argumenterande uppsats.
Trodde verkligen inte att jag skulle få MVG, max VG...kanske inte ens det.
Det var ju folk som var klara med sina uppsatser redan innan jag ens hade börjat skriva.
Minns inte hur mkt tid som var kvar men tror inte jag hann gå igenom det heller...hade man haft en kvart å gå igenom så hade jag ju säkert sett felen...men det var inte alls många å det blev ett MVG...så varför bryr jag mig om det nu...haha.
Ska försöka få klart mitt fördjupningsarbete så fort jag kan nu...blir föredrag på tisdag, kanske ska ha två då...fördjupningsarbetet och en roman...Så det ska man ju hinna öva in!! HELGEN blir utmärkt till läsning å memorering!! Hoppas jag...Hade tänkt försöka förbereda romanen så man inte hinner stressa, hade jag gjort det hade jag varit kvar i skolan nu å haft föredrag med 2 till + läraren. Vet inte vilka som inte haft föredrag om en roman redan...jag ialla fall...Jesper...men han har ju inte varit där på veckor, men iomorse var han på engelskan. Vi hade nationellt prov tillsammans med A-kursen som han går på. Han kanske har hoppat av?!?!? Fast han sa att han varit sjuk bara...ja, jag vet inte.

Nu hungrar jag ihjäl!! Skönt med en ledig stund helt själv! Jocke e ju med Patrick, det är så lugnt hemma nu. Nåt å äta, kaffe å så försöka skriva klart fördjupningsarbetet. Sen ska jag bara gå igenom texten så kan jag maila in den å skriva ut...ÅH!!! Nu glömde jag fråga om källor bara för det. JAg är SENIL!!!
Nån som har nåt tips?? När man har kanske källor från 6-7 olika ställen och texten blandas om med varandra?? Man kan ju inte hålla på å skriva källan inom parentes efter varje mening typ...räcker det med att man skriver ner källorna efter varandra i början eller???? HJÄLP!!Ä N T L I G E N

Alla nationella test är över...för denna gång.
Hade uppsats på 80 minuter idag...utnyttjade alla minuter å hade bara 2 rader kvar på pappret. HUR det gick har jag ingen aning om. Det är sjukt va mkt man glömmer just då man har prov. Jag gick igenom alla glosor i boken i morse å jag hade max glömt 3 ord per lista å sen på provet minns jag max 3 ord per lista istället...kanske inte fullt så illa men ni fattar....irriterande!!!
Men nu är det över!! Nu är det bara fördjupningsarbetet att göra, läsa ut romanen å göra uppgifter och ett sista prov i engelska på kap 6 å 7. Å så ett föredrag oxå...men först ska jag göra fördjupningsarbetet...det ska in på tisdag tror jag...ojoj, inte mkt tid kvar.

Nu ska jag sätta mig ner å läsa danska, norska, isländska, färöiska...ska ha grupparbeten idag på svenskan så kan ju va bra å ha läst igenom ialla fall.
Igår ringde dagis...Jocke hade varit dålig i magen så jag fick hämta han...PANIK!!! Hörde med Patrick om han kunde va hemma med Jocke idag, han har jobbat "hemma" hela veckan så det fanns ju hopp. Jocke verkar bättre i magen ialla fall men vi hoppade över dagis idag. Han e med PAtrick å jobbar idag. Typiskt att det var just NU!! Idag hade vi sista viktiga provet å man måste ha sjukintyg om man e borta...va ju ren tur att Patrick jobbade på hemmaplan just denna vecka...

Nordiska språk nästa ---------->

Mer aktuellt

Ja, detta inlägg innehåller lite mer aktuella bilder än de 2 sista...
Detta är från i lördags.


20 april...

Såhär fina bilder får man när man ber Jocke att le...haha...
 

bättre sent än aldrig? Nya bilder.

HAr jag laddat upp bilder från valborg ännu??
Tror inte det, tömde kameran häromdan först.

 Här är några ialla fall.

Sockervadds-premiär för grabbarna. Det var en HIT!!
För dom, inte för oss som fick torka rent...haha.

v1
v2
90008-297
90008-298


host host

HAr fått lite torrhosta...svårt å sova pga det. E supertrött, vaknat 700 ggr inatt av hosta.
Annars e de väl mest allergin som härjar just nu...liiite småförkyld sen lördagen. Blåste rätt kallt då.
Va på bd-fest i Akalla å hade trevligt. Grillade å drack vin å dansade. Drog en sladd från deras v-rum å genom buskarna till grillplatsen. Stor gräsmatta å grill. Egen dj hade vi...perfekt...fast det var kallt.
Jocke å PAtrick åkte hem tidigt å jag blev kvar...brukar bli så...haha.
Vinet tog slut nån gång vid 23-tiden så vi fick en jättebra ide att gå till nån krog å köpa å smuggla med hem men det gick inte...vi tog en öl var...som vi fick klunka i oss på slutet...då blev vi lite vingliga på vägen hem.
Oliver å Robin väckte mig klockan 7 på morgonen...hade inte dom gjort det hade Jocke gjort det hemma så det var ju bara å acceptera. Lite huvudvärk bara...men det blev ju en hel del vin så det var ju inte en överraskning.

Idag har vi slappat. Kollat på video å dvd. Tvättat en maskin å så har jag suttit här å benat ut information å lagt iordning. (till fördjupningsarbetet.) Det är klart så långt. Nu ska jag börja skriva å jämföra kanske vore bra...kan nog få bort ca 2 a4 sidor ialla fall med info som e i stort sätt lika på alla ställen.
HAr nu 7 sidor fullsmetat med text...Tiden går så det ska ju snart vara klart. Men känns skönt å komma så långt ändå. Vissa har inte ens bestämt vad dom ska skriva om...

Nä, nu ska jag få Jocke i duschen å sen blir det slappa mera. Behöver inte laga mat heller, har lite rester sen helgen, skönt!!! Känner inte alls för å laga mat.

naken

Igårkväll blev jag så sugen på å pyssla. Valde en skiss men hittade verkligen inga bilder som passade.
Så jag fick helt enkelt välja nånting helt annat.
Rumpan e inte grönmålad på orginalet. Men man vet aldrig...finns ju så konstiga typer ute i världen så det är väl bäst å göra så.plugghäst??

Gör jag annat än pluggar?? Sitter jag vid datan så skriver jag arbeten av olika slag...men det är ju väldans lätt å råka gå in på någon trevlig sida...expert på å råka kolla någon scrapsida, sen fastnar man där...med tanke på fördjupningsarbetet så är det inte så bra, för det ska ju snart vara färdigt. Jag plockar ut delar från olika texter just nu å lägger in mitt bearbetnings-dokument. Har fått ihop ca 3 a4 sidor å då har jag  inte ens kommit halv-vägs ännu. MEn jag har ialla fall valt ut delarna färdigt. Det tog sååå lång tid. Men nu ska jag pussla ihop så allt kommer på rätt ställe å så ska man ju komma ihåg "källor" oxå...glömt å skriva det på flera ställen men av nån anledning så har jag gissat rätt varje gång...lättast var pampers...de har s¨"smala" spalter i sina artiklar...
Håller alltså på å skriver om BARNSPRÅK. Undrar hur mkt som blir kvar när jag börjar skriva på riktigt...det står ju i stort sätt lika dant på alla ställen jag kollar, men alla ställen/böcker har några unika rader med info...blir många källor...ska fråga läraren hur jag ska göra med källor. HAde ju varit mkt lättare om man hade en eller två källor, men nu har jag några fler å allt kommer ju att blandas ihop hej vilt för att få allt under rätt rubrik...tex:1-åringens språk, stimulans, pappans roll...osv.
Igår hade vi skräck-provet då.
Listening. Fort gick det!! Reading var lite halvknepigt ibland med eftersom det dök upp flera ord jag aldrig hört talas om...tur man fattade sammanhanget ialla fall. Får se hur det gick...har ingen som helst aning!! Hoppas det går lika bra som när jag var säker på att jag skulle få IG på provet...då låg jag typ på gränsen för VG...men man vet aldrig. Proven var rätt så olika...detta kändes lättare på nåt sätt men ändå inte. Det är ju flera olika delar, så den ena delen var lätt å nästa svår...har nu ett nationellt prov kvar. På torsdag. Då är det uppsats. Hoppas hjärnan inte står still som på svenskan då vi hade argumentation.
Hm, igår i språklabbet när vi just skulle köra igång så vällde det in folk i salen. Rummet blev dubbelbokat. Någon hade bytt ut bokningslistan på väggen mot en ny-TOM. MEn eftersom vi hade viktigt prov fick de andra gå.

Ska försöka åka snart. Behöver handla lite, å så behöver Jocke nya skor. Han har de han hade i höst å de e väl för små, dom borde vara det. Sen går de sönder mer å mer för varje dag. De började gå sönder för 1-2 veckor sen...
Haft skor själv som varit favoriter å används väl i ett par år...å sen helt plötsligt gått sönder...mer å mer för varje dag...PANIK!! Antar att jag oxå råkar ut för det snart...har bara gamla slitna gympadojjor just nu. Men får ta Jocke först, hans fötter växer ju.
Ikväll blir det väl lite fest. Johanna fyller år. Ska dit vid 16-tiden...får höra med PAtrick vad som gäller. HAr ingen aning. Enda jag vet e att hon fyller år å vi ska dit den tiden. Om vi ska ut, om det blir mat har jag ingen aning om. Ska vi ut så vore det ju bra å veta vilken tid...ifal vi ska med så måste ju Jocke ha barnvakt...å då lär väl vi få sova nån stans...bilen lämnar vi hos mina föräldrar...synd att gångvägarna går runt så mkt, annars skulle det nog ta max 10 minuter å gå till dom från mina föräldrar.
Hm, undrar om jag fått överdos av kaffe?!? Jag babblar bara vidare hela tiden...trodde detta inlägg skulle bli på kanske 10 meningar...haha. LUUURAD...

Jaja. Hej så länge!!!

pirripirr

Idag hade förra årets nationella prov som övning.
Det gick fort, å dom pratade skitfort å otydligt. Det kan inte vara möjligt å få alla rätt.
Det gick ok, eller bättre än väntat, men vissa grejjer hann jag inte med alls så...
Första var bäst...11 p av 12. Resten var mkt knepigare. Helt annan nivå.
Nu ska jag luncha med svenskaböckerna. Grammatik test i eftermiddag.
Imorgon bitti vill jag inte leva!! Då har vi det riktiga nationella testet. Kommer att ha hörlurar på oss, hur ovant e inte det då? man hör dessutom allt runtomkring så konstigt. Måste komma ihåg å sänka ljudet så jag inte hör mina andetag...Listening å så reading. Sen är det writing kvar bara.

"nytt"

Bortglömda LO's.
Inga mästerskap direkt.


Jag har rast

Kommer ju verkligen ingen vart med grammatiken. Har sista grammatik provet imorgon.
Idag hade vi engelska prov å på fredag nationellt prov i engelska. USCH!!! Jag gillar inte listening...inte det vi fick förra gången...det gick så fort så man hann inte tänka. På lektionerna funkar det ju hur bra som helst men på provet är det helt andra personer, dialekter osv å så går det för fort å man får bara höra en enda gång!! JAg får säkert nysattacker så ingen hör nåt...haha...
Jaja...Valborg har varit. Kallt som vanligt, ialla fall på kvällen.
Grillade i akalla å så gick vi till akalla by. Brasan startade först vid 21-tiden. Jocke va supertrött då. MEn under tiden vi väntade fanns det karusell, hoppborg å annat. Sockervadd var en höjdare.
Dom busade av sig dagen innan redan på nåt ställe i Täby. Nåt lek-palats. JAg stannade i Sollentuna med mina skolböcker å så blev det lite trädgårdsarbete oxå. Men att plugga å samtidigt lära sig nåt verkar ju totalt omöjligt just nu. Vore ju rätt skönt å lära sig grammatiken...fattar inte att mina föräldrar minns den så bra som dom gör. Känner mig ju dum, jag som gått i skolan nu å inte på 50-60-70 talet lixom. Dom kanske gick under tortyr eller nåt...skönt att dom har fel ibland ialla fall så jag får rätta dom!!!
Sen är det ju inte så mkt kvar i skolan. Referatet e klart, Book report 2 e klar. Ska börja skriva fördjupningsarbetet så snart jag får tid till det + läsa romanen...vore ju bra om man läst den då det är dags för gruppdiskussioner...blir en skrivuppgift oxå...eller 2 kanske det var. Sen hoppas jag inte det blir mer tunga grejer.
Nä, kaffet e klart så ska väl sätta mig å kolla på grammatiken. 1 lätt...interjektioner...tror jag...blandar ju ihop ordklasser ibland. Pronomen, adverb och interjektioner tror jag det var.
Men sen så är det ju dags å skicka in nya ansökningar oxå...har idag mailat en av vägledarna...jag är verkligen senil...inne på v3 nu som jag glömt VARJE dag att gå dit. Jo, jag gick dit förra veckan men då var dom inte där...typiskt. Får se om det blir 2 kurser...kanske behövs en till för att få studiemedel...men då har jag sertt ut en reserv. Sen ska det ju skickas med en studieplan oxå...å fyllas i rätt...man ska ju skicka med betyg oxå...men jag har ju ännu bara mina gamla...de andra e ju inte satta ännu. Så jag hoppas att dom hjälper mig...
>...punktmissbrukare jag vet...<