scrapbooking

Årets scrap hittills...
Inte hunnit med sååå mkt men lite ändå.OCH NYASTE kommer här. Även om alla inte är NYA, men de har bara lagrats i dator/kamera en evighet. Men nu så...Aningens ringrostig är man!!

Annars?!? Söker jobb, Jocke har blivit 7 å börjat i 1-an. 3:e dagen idag...Det regnar, alla kläder e blöta å vi ska strax knalla till Märsta för Jocke ska till tandläkaren...HAR INGEN LUST. Vill bädda ner mig i soffan med en bra film istället...Hoppas Patrick kommer till Märsta i tid så slipper vi hela vägen hem.

spotify

varsågod!!

5 kvar


http://www.gratispremium.com/?ref=456255

8 juli - 8 augusti

Vätö Vätö Vätö och Vätö...
Kom hem igår...å det är såååå trist. Bara en massa måsten som väntar. Patrick började jobba idag å började direkt med en resa så handla får jag göra själv... Sen är det all packning som ska tas hand om, mitt kvar, det får bli imorgon efter vi handlat mer. Sen bakning och städning å sånt trevligt...Jocke fyller 7 år på lördag så ska försöka göra nån långpannekaka...plockat en massa vildhallon på landet. å lite smultron oxå.

På torsdag åker Jocke till Dalarna en snabbis med sin farmor och Lasse. Dom ska på Anna-Gretas begravning på fredagen. Jocke har varit med dit 1-2 ggr varje år å hälsat på så han ville förlja med. Då hinner man kanske städas lite i lugn å ro. Sen ska jag iväg på ett möte på fredag kväll så får hoppas dom inte kommer hem för tidigt då bara.

Efter helgen med firande av busigt barn så får vi se fram emot helgen igen, då blir det VÄTÖ igen...varit ONT om kantareller hittills men fått ihop "hela" 20-25 st ändå. Alla säkra ställen e tomma, någon enstaka som ploppat upp efter regnskuren som kom. Så får hoppas på lite mer om 2 veckor. Förra året blev vi visserligen bortskämda, har kvar i frysen :) MEn sparar det tills jag vet om vi får nåt mer iår.


Ja, jag skulle bara skriva att vi kommit hem...har egentligen 1000 andra saker jag ska göra så sätter punkt här!!