naglar igen

hittade 2 bilder till på naglar...måste ta å fixa naglarna snart igen...börjar dela sig å tappa lack å stenar...haha, ser inte klokt ut, men får ta det nån dag jag inte har nåt alls å göra!! Så kan man kanske hitta på nåt roligare å svårare å göra.skojakt!!

Letat skor som en tok i ½ år drygt...
Hittade flera i Norrtälje som jag gillade men var ju såklart INTE den typen av skor som jag skulle ha...så köpte inga. Skokanonen hade 2 par, å Skoman hade 100 par men bara ett par som satt bra... (för exakt en vecka sen)

Å letat på nätet...
Gillar dessa...fast e inte heller såna jag letar efter...


Lite höööga för mig kanske men de va söta.

Å så hitta jag ju lite mer udda skojiga konstiga skor...hehe.
Dessa skulle jag alltså inte ta på mig :)


Tuffa men för konstiga..

Hm, undrar om jag gillar kilklackar...har det på alla mina skor som har klack så det kanske är så...

De ena jag testade var av Tamaris...me hittade inte dom på deras sida...lila var dom...

Annars så var ju dessa lite småsnygga, fast inte på mig kanske

Sen hittade ju jag ett par med kilklack, men de var inte alls fina...

Och inte heller det såna skor jag letar efter...behöver skor som inte e för varma på våren, tål lite regn å som jag kan springa i när ja e sen till skolan...haha...fast mina ögon hittar inga såna skor...existerar icke!!
Snart e de barfota som gäller.
Men jag hitta ett par jeans för 200 ialla fall...skojakten fortsätter...
(skoman hade ju supersöta räskor oxå...måste ha!!)

äntligen fredag

Ledigt idag men har haft fullt upp ändå...fast vad har jag gjort egentligen...?!?! Så många timmar å så lite gjort...
Tvättat, diskat, småplockat lite, suttit i HELA två timmar å förberett inför provövning. Renskrivit lite formler å lösningar på uppgifter...att det kunde ta sån tid?!? Å då har jag inte börjat öva ännu...
Vattnat blommorna oxå å precis satt min chili i stor kruka...nu är den färdigplanterad!! Nu saknas bara frukterna men tror att den kanske börjar blomma snart...får se hur det går...just nu är den hängig...var kanske jobbigt å flytta...haha...tyckte ialla fall jag att dt var...för jag ville inte söla ner balkongen med jord...tror det gick rätt ok ändå.
Hade tänkt hinna med å pyssla idag oxå men det får vi se...ska hämta Jocke å laga lite mat oxå...tiden går så fort bara. Strax mellis i jockes skola så får vänta en stund tror jag...tar en kaffe så länge, har i termos...råkade hälla i 6 koppar istället för 2½ som jag brukar...haha...det e inte alla dagar allt funkar som det borde...

Känns lite konstigt ibland...det går ju inga flyg å vi bor ju så nära arlanda så man reagerar på att det är så tyst å att det inte kommer några plan...vissa tidpunkter på dygnet är det värsta rusningstrafiken...1 plan i minuten som flyger förbi, men idag NADA...(pga vulkanutbrottet på island, om någon missat det...)

Nä, en liten kopp kaffe å sen hämta Jocke!!

GÄÄÄSP

Jag är sååå trött. Känns som jag inte sovit ordentligt på flera veckor...å så känns det som om jag skulle ha varit på något tungt träningspass...har jag inte varit på åratal...men kroppen e helt slut å har träningsvärk överallt känns det som.
Idag e jag ledig...det e rest/om-prov på datan idag å jag har ju klarat mina prov så jag behövde inte gå dit alls idag...skönt. Men har massor att göra ändå...ska tvätta, diska, tvätta håret, gå till apoteket, ica å handla ica å hämta paket å så ska jag plugga för det e som vanligt prov snart igen...nästa vecka å sen veckan därpå...så det e lika bra å börja nu. Hade juridikprov igår å det hann jag aldrig öva på riktigt så det gick väl inte så prima kanske. Skulle övat i måndas men hade ju grymmaste huvudvärken då såklart...

Ska ta å kika på vad man kan tänkas göra till middag oxå å se vad som ska handlas...över en vecka sen vi handlade så det är nog endel, men får ta litegrann bara, kan inte bära allt hela vägen hem...haha.

...PÅSK...

Ja, det e påskhelg nu. Å lov next week...men med plugg för det blir ett stort prov veckan därpå...
I torsdags hade vi lektion till 15 ungefär, kom hem å börja gensat plugga-....får se om det blir plugg även idag...BORDE!!!
Sen i fredags så¨bakade "vi" (jag) å tog med lite av kakorna igår till svärmor...de var visst poppis. Å idag fyller pappa år så ska ta med resten dit sen...
Imorgon blir det nog en tripp till ICA för storhandling.
HAr faktiskt varit superduktig på å laga mat sista tiden, knappt nåt halvfabrikat alls...utan här är det urrivna recept ur tidningar som kommer till användning å det blir flera gånger i veckan...2 dagar i veckan hinner jag inte laga m,at så då får det bli rester, men Patrick kör med matlåda numera så ibland får vi svälta vissa dagar...haha...nä, då duger halvfabrikat, men man kräks ju nästan...jag är sååååå trött på vissa rätter att jag mår illa bara jag tänker på dom...köttbullar....pytt i panna...kokt potatis....nä fy va snuskit...urk.

Idag blir det väl lite påskmat antar jag...å igår med...å PÅSKÄGG...Jocke har fått så mkt godis så det räckert nog till jul...å idag får han mera...haha.
I fredags fick han ett STORT med godis, leksaksbil, 2 dvdfilmer å 1 tidning. Å igår fick han 3 st med bara godis i. å idag ska vi ju till Sollentuna så då blir det mer...men jag kan hjälpa han å äta lite...inga problem...haha.

Nä, nu ska jag ta åp göra mig klar så kan Jocke se klart på sin nya playmobil-film under tiden...å sen kan vi åka.

naglar...

fixat lite påsknaglar...men de är ej dokumenterade ännu...kom så mkt utanför som jag inte lyckats få bort så tar bild när det ser bättre ut :)

Men sista halvåret har jag haft lite roligare naglar med glitter å diamanter...Sen finns det ett par till i kameran...tror jag...

Inte så snyggt när det kommit utanför men bilderna är tagna direkt efter de e klara, de ser alltid bättre ut ett par dagar senare, efter ett antal tvättningar å duschningar...
:)

böcker...

hann läsa några förra året...
Å har hunnit beta av en hittills detta år...
Å påbörjat ännu en...men man hinner inte läsa så mkt annat än skolböcker numera...Å så har man  hunnit se 5 av böckerna på film oxå...haha...men böckerna är ALLTID bäst!!

Nu har jag hunnit läsa en deckare om Märsta...så roligt å läsa om stället man bor på...men man vågar ju inte gå ut på kvällarna längre...haha...


Å nu läser jag en Alexander McCall Smith igen...

Men har bara börjat...å början har jag sett på film redan...men jag har inte sett alla filmer så har jag tur så har jag inte sett allt från denna bok.

Kom gärna med boktips!! Inte för att jag hinner läsa så mkt, å redan har 50 olästa...men men...