så mkt spam

Nästan alla kommentarer jag får här är ju spam...så trist!!! Å hur blir man av med det??

Idag sitter jag hemma å pluggar. Varit en körig helg med födelsdagsfirande, å shopping.
Tror jag känner mig lklar med ett arbete, men väntar till onsdag med att skicka in det...kanske kommer på nåt mer bra.

Fick veta i helgen att jag fyller år snart oxå...att det var så kort tid kvar hade jag inbte koll på...haha...å alla frågar vad jag önskar mig...jag har ju ingen aning...så jag säger att dom får fråga Patrick...mamma har ju fått en lista så dom får väl snacka ihop sig...tycker jag verkar enklast.

Annars önskar jag mig punchinella!!! (scrapbooking, å det är det ingen som förstår sig på så det står ju inte på listan.)
Akrylfärger, fluid shalk...
Eller kanske ögonfrans-färgning...fast jag drömde att ögonfransarna trillade av efter några dagar...haha...nån som har testat???
Sen har jag ingen aning...

Så nu vet ni det.

Jag ska väl ta hand om tvätten nu...å sen fundera ut nån middag...får nog bli nåt enkelt för jag är inte på humör för matlagning idag. Kanske man hinner med å läsa nåt kapitel i boken oxå...vore ju inte helt fel...är så mkt i skolan vissa dagar så man hinner helt enkelt inte med...å därför e de sååååå skönt å inte ha nåt språk-ämne för då hade man fått läsa en massa annat man helst slipper läsa. Sen så vore det bra om man hann damma å dammsuga lite i v-rummet med...solen ligger på nu å det är riktigt dammigt...men just nu orkar jag inte städa så jag kanske ska ta å läsa lite istället...

baj baj.

det är sååå typiskt

det är sååå fint väder å jag får sitta inne...
Igår var man ju i skolan å idag sitter man hemma med alla skolböcker å försöker få nåt gjort. Tänk om man bara kunde klara av alla uppgifter utan problem så man kunde va ute lite...men min hjärna vill inte klara av uppgifter idag tydligen...men jag måste få så mkt som möjligt gjort idag!!! Imorgon börjar vi med nya grejjer så då är det ju en fördel om allt annat e klart lixom.
Försöker annars å kolla mailen men den vill inte funka som den ska idag. Men jag måste få iväg ett par mail så jag får helt enkelt prova igen sen.

Jag har faktiskt scrappat i helgen....en LO å ett BD-kort. Det var skoj!!! Det var såååå länge sen sist så det var på tiden att jag fick nåt gjort...hade ju bara "gamla" foton men det gör inget. Sommarens bilder är ju ännu inte sorterade riktigt. Ska väl ta å framkalla bilder snart men det får bli när jag har tid!! 

äntligen fredag

Gick i skolan till 20 igår, det var rätt trist. Var så trött, å förkylningen hänger med än så blev ju inte piggare av det inte.
Har planterat lite blommor idag...satte några blad tidigare i somras å nu hade de växt så mkt så va tvungen å fixa det. Hoppas de inte blir så stora som förra...ser ut som om det är 4 st. blad satta i samma kruka men det är från endast 1 blad. Ser ut som en djungel i den krukan, men den ser frisk ut å det kommer snart blommor oxå. Tvättat å diskat å tagit hand om allt sånt å nu sitter jag här å är trötter igen, börjar få ont i huvet...skulle dammsuga men jag tar det senare. Tänkte väl kanske försöka läsa ut en bok istället. Gick så bra å fort i början å sen nu sista veckorna har jag kämpat med att komma nån vart öht typ. Började på den när skolan började i mitten av augusti å läste halva på ett par dagar...sen tog det tvärstopp. Konstigt det där...ändå tycker jag att jag läser varje dag men kommer ingen vart ändå.
Det var nåt mer jag skulle göra när jag ändå hade datorn igång, men vad?!?!? Blir alltid så!!

Vi hörs!

drygt värre.

varit förkyld i 2½ vecka nu. Den vill helt enkelt inte ge sig. Men man får försöka funka ändå.
Sitter hemma å försöker hålla mig vaken efter att ha pluggat ekonomi i ett par timmar...det är väldigt rörigt ämne så man blir ju lite förvirrad emellanåt. Har kollat mailen nyss å fick ett trevligt besked från ekonomiläraren...jag kan använda min gamla insändningsuppgift  från förra terminen...så det spar jag lite tid på...det var några nya uppgifter han lagt till så får ju arbeta vidare med den gamla helt enkelt. Det kändes rätt skönt för jag hade svårt att komma på någon annan affärside än den jag skickade in...PUST!! Nu ska jag försöka skriva en önskelista...mamma tjatade i helgen...å jag kommer verkligen inte på NÅGONTING ALLS. Så vi får se vad det blir med den saken.

Tänkte surfa runt lite för att få lite inspiration till listan...eller så kan kanske NI tipsa mig om saker ni tror jag behöver...hehe...fast man har ju så mkt sånt redan...(saker som man tror ska va bra å ha men aldrig används)

NåGrA fOtOn kommer här...varit slö med detta så jag tar å visar några bara.

juli-augustiÖ-vik
Dalarna


Landet
Juni

I min mammas gamla dräkt.Jag å Linda när Patrick fyllde år.

Å April


Sen har jag ju lite scrappade att visa med men de har jag inte gått igenom än å har ej photoshop som jag gärna använder när jag fixar till bilderna...så de får vänta...OK?!?! PLUS en massa bilder till egentligen...men det kanske får räcka såhär...kan ju hända att m,an tömmer kameran igen snart så...kanske...dåligt med fotande sista tiden!!!


Hej så länge!!

här ere förkylt

För första gången sen Jocke föddes har jag åkt på en riktig förkylning. Varit förkyld ÖVER 1 vecka nu...
Mkt plugg nu annars...2 prov nästa vecka å ett arbete ska in oxå...så ska sätta mig å kika på det istället för att svammla omkring här.