jasså jaha...

haha, gick in på mailen nyss...
"sålt objekt..." Hade jag HELT glömt bort!!

ska ta å packad de å maila, å skicka påminnelser för förra veckans sålda...sen hoppas jag att tvätt nr 2 blir klar innan Jocke ska hämtas...å kanske man hinner med nåt mera nyttigt...

Min lunch va inte så nyttig dock...men god!! En twix :)

kläd-race

På bolibompa har dom ju klädrace...jag hoppas VERKLIGEN att dom slutar med det...det förstör morgonen ännu mer!!!! Jockes morgonhumör är sämst sämst sämst...Han skriker, sparkar, slåss, är bara suuuuur.
Idag var det klädrace..."jippi" säger Jocke..."suck" säger jag för jag vet att han aldrig har hunnit först...å vinner han inte över programledaren så blir han rasande...haha...eller haha, haha...slutar ju med att Jocke kommer 5-15 minuter försent till skolan...å det är alltid MITT fel?!? Que??
Idag tipsade jag Jocke att han skulle förbereda sig med att ta på långkalsongerna innan det började...men det tyckte han va fusk...Hur mkt hann han ta på sig under klädracet?!? KNAPPT långkalsongerna...gissa vem som var arg?

får ingenting gjort...

På måndagar brukar jag göra en lista på vad jag ska göra...m,ånga grejer står alltid på listan å görs även utan lista...är väl psykologiskt...att nåt går att stryka/bocka för...haha.
Denna måndag blev det ingen lista...å har inte fått nåt gjort...just satt igång en tvätt. Men sen står det stilla...

Å de där julkortewn jag tjatat om...inte börjat...haha...först hade jag bud på tradera på julstämplar så tänkte vänta med julkorten, men sen vann jag ingen å tänkte att jag skulle börja ändå, men det händer inget...har tom en LO påbörjad...fick en ide å så började jag, men nu kommer jag inte ihåg vad jag tänkte så den får väl ligga tills jag vet!!

Julklapparna har jag börjat lite smått med...har 2 tröjor, 2 böcker...sen har vi nåt lego oxå. Önskelista till Sollentuna är skickad, försöker få ihop en till Patricks familj oxå...Jockes klädönskelista e klar i alla fall...sen ska han väl önska sig lite hårda paket oxå...

Tips på vilka presentkort man kan önska sig?!?!?

Lo Lo LO Lo

här är layouten till skissen...bättre sent än aldrig heter det väl...


ungar ungar ungar

jag blir sååå treött.
Det är ju storm emellanåt ute idag. Hämta Jocke vid 2 då hsan sluta, å sen hitta dom en liten isbacke...ungen totalignorerar mig...jag blev förbannad å kasta hans rygga å gick hem...jag är verkligen iskall.
Moses har sprungit förbi vårat hus för lääänge sen...men var e Jocke??? Han vågar väl inte komma hem, han vet att jag kommer vara ARG...men det blir ju knappast bättre av att han väntar...blir bara argare och argare...


SUCK!!!!!

kallt kallt kallt

jag fryser å fryser å fryser.
Å halsen lever ett eget liv...

annars?!? ingen aning...allt verkar stå heeelt stilla. Inte ens pysslat...men jag ska...jullådan e framplockad å julpapprena med...men sen hände inge mer...

Har ej tömt kameran ännu, så min senaste LO får ni se later...ska försöka fixanåt mer att visa först :)

jul jul jul jul jul christmas jul

Jag tror nästan att jag ska börja med julkorten idag...
Jag är ju egentligen emot jul innan det är december...men julkorten får man börja med tidigare!! Däremot julpynt å sånt, december tidigast. HAr köpt 2 juldukar och ett kalenderljus i form av en hög toppig tomte...sen var det lört...har bara jul i skallen...haha. Men julmust har jag ännu lyckats hålla mig ifrån. Lite regler måste man ju ha...haha

Just nu verkar inte facebook funka just nu...blir toookig...morgonritualen är ju facebook, rensa ur mailen, mängder med kaffe, nyhetsmorgon/barnkanalen...och just nu lite tradera oxå...har en rejäl minneslista, och så har jag själv lagt ut lite...inga bud ännu :(

Men Jockes kängor är sålda...båda två, borde gå igenom hans andra grejjer...borde ju ha kilovis med kläder och kanske andra skor med.

KOM IGEN NU FACEBOOK, jag orkar inte vänta mer nu...

kom på en sak...

min nya lo, jag har BARA en gammal detalj...resten är NYTT...2 av papprena fick jag hem igår/förrgår, nej TRE!! och brads, å bling, å blommor mm...bara cardstock-pappret jag haft i några år...haha, jag har visserligen varit sämst på att använda mina nya grejjer, men känner att jag måste göra lite med det gamla oxå...vissa papper har jag ju haft i flera år...det kanske är dags?? svårscrappade papper kanske?!? Vi får se...jag ska ta å sortera in de nya papprena nu, å har redan spillbitar..haha. Inte varje gång man hinner få spill innan man lagt grejjerna på sin plats...

har gjort en skiss

Har egentligen 100 andra som ligger idatorn och väntar...
Har en Lo scrappad efter den oxå men den e inte ens fotograferad ännu så den kommer senare...


dagens layoutDen blev klar tillslut.

Sen kom posten oxå...


Så nu kliar det i fingertopparna igen...


Och så slutspurt för chillisarna...det går trögt nu...men har andra på g i små krukor...så snart får dom hoppa över i storkrukorna :)

dra ut lite tänder...

japp, på Jocke...kan dom int5e trilla ut nån gång...4 st har bvarit lösa sen NYÅR...ser ju fram emot att få ta en massa roliga bilder på en tandlös Jocke.
Själv hungrar jag ihjäl...så ska stoppa i mig ett par kex, sen gå å hämta Jocke å så ska vi till ICA å få iväg Jockes gamla viking-kängor med posten som vi fick sålda igår.

senaste nytt

på scrapfronten...Ser lite snett ut, jag som beskurit slarvigt...haha..

Har en till på G, men jag kom av mig helt igår när jag satt med den så nu ligger den här bara...
Fick även hem nya fin fina papper igår :)

vilka skor alltså

på brandos kan man hitta både det ena och det andra...hihi...
Ännu inte sett någon som har såna skor...och jag lär inte bli den första heller...hehe...jag skulle nog ha dessa som prydnadsföremål på en hylla snarare...

Dessa får du gärna ge mig...


Dessa var annars rätt tuffa...

Jag är verkligen i behov av skor...av alla sorter...med och utan klack, sneakers, vardag, fest, sommar, vinterkängor...

Gårdagens layoutskissen.

Layouten.Det är röda ladan på landet. När pappa var liten fick dom ta skidorna dit å hämta sina julklappar så vi brukar säga det till Jocke att Tomten bor där ibland när han är i närheten och jobbar :)
Här tog han med sig mormor för att kolla om han var hemma, å han tyckte det var sååå läskigt...hihi.
Påsken 2009 på Vätö.

naglar

jag å mina naglar...
Nyaste nytt...1 vecka gamla dock...Härliga glittriga färger!!!

Saknar bara lite detaljer, men det hanns inte med...

Annars står stamping nail art på min önskelista...det verkar sååå smidigt!!

fars dag kortet

En liten ändring blev det.


tolka en skiss.

Det har jag gjort precis.


Nu är det din tur!!

Jag har inte hunnit fotografera min LO ännu så den får ni se senare:)

updates

ja varför inte, det har däremot inte hänt nåt alls idag...
Jo, jag fick en ide å så gjorde jag om farsdag-kortet lite...
Å så fick jag hem några fina höst-stämplar...typiskt, jag som plockade ihop allt sånt innan jag hämta Jocke...den kartngen e svååår att få fram då dataskärmen är i vägen så jag drar inte fram den om jag verkligen inte MÅSTE typ...jaja, den kommer väl antagligen fram snart...börjar ju närma sig julkortsfix...har dock inte så mkt julstämplar men bokstäver funkar ju oxå...de julstämplar jag har har jag ju använt i ett par tre r så det börjar bli båååring...dags för nya?!? Kollat på tradera men missat typ alla :( men man kan ju pröva igen...Lite nya julpapper å rub ons och brads har jag lyckats fynda ialla fall.

Nä, nu ska jag försöka laga Jockes täckbyxa som han har lyckats riva upp...knappt använda så det e bara å laga.
Sen lite mellis!!

fars dag kort

på söndag...
http://www.youtube.com/watch?v=-YcRKO99zHo

Gäller att inte ha för tjockt papper...mitt va nog lagom tjockt.
Enkelt!! Fast fick lite problem när det lilla skulle vikas..då ville allt "bubbla" till sig men fick det platt tillslut :)

sådär, 3 inlägg på raken.

Nu ska bilder sorteras in på rätt ställen...

Dop-kort

Ska på dop nästa helg...kortet är TYP klart...ska skriva nåt i och kanske få dit namnet, antingen i svirlen på framsidan eller på insidan...vi får se...har en vecka till på mig :)


fest 6 nov

Hos Linda

Å så lånar jag en av Mattisson...för jag lyckades inte va med på nån av mina egna...haha...

layouter

japp, jag tömde kameran...hade inte så mkt i den men ska ju på fest imorgon så bra å tömma innan ju.
Här kommer några enkla...


jo men titta va ja hitta...

jag hittade en Lo oxå...
Lettersize


Veckans skiss - vecka 42

Och hade stora problem att få till färg, antingen för mörkt, för ljust eller så var det förmkt blixt...alltid är det nåt.
Har oxå gjort ett par i 6x12...stående...tycker de e så svåra men har plats kvar i albumena + att en på tradera som köpt papper av mig gör kort i den storleken så jag tänkte att det är ju ett bra tillfälle att få några LO's i det formatet gjorda och sen sälja andra halvan av pappret...har fööör mkt papper, ändå har jag rensat ut så mkt...och så råkar jag ju köpa nytt oxå...
Textpappret är nytt...och det rutiga är samma fast baksidan. Mysigt papper i 20x20...vill ha fler...å ligger i minneslistan på tradera...med många andra saker...haha. Måste nog börja kolla på julklappar istället...köpt 2 tröjor till Jocke på tradera...ben 10.
Sen en snickarbok på öb...så jag har börjat ia alla fall :)

uppdatera bloggisch

såg att någon hade uppdaterat sin blogg, å upptäckte sen att många hade gjort det...men inte jag...
Vi har höstlov...inte gjort ett skit typ...varit till arbetsförmedlingen, å gått i märsta c...det går snabbt...va bara in på öb, carmen, bemi och leksaksaffären.

Sen har vi inte gjort nåt vettigt alls. Haft mellismys med harry potter-filmerna...tar den sista idag.

Nu väntar jag på att naglarna ska torka så jag ta färg nr 2nån gång...köpte 2 nya viva la diva på bemi...fick jag egentligen inte men de var ju för fina färger...men de torkar inte snabbt :( TÅLAMOD...

Scrappat lite å har ett dopkort på G...bara lite spets ich insidan kvar. Kom på att jag har gott om tid...dopet är först den 20:e.
Innan är det väl fars dag oxå...
Å imorgon har linda 30-årsfest + inflyttningsfest. Kanske hinner man få ihop nåt till henne med...har 2 presenter klara men känner mig inte färdig ännu...kanske blir det en snabbtripp nån stans ikväll/imorgon.

Annars så har jag organiserat lite med småpysselgrejjerna...
Mkt har man...haha...å Jocke tyckte att jag skulle ta kort...å till och med han ställde upp frivilligt att vara med...men men...jag tyckte inte det var så viktigt att ta kort men han tjatade såååå