PiCs

Här kommer lite bilder.
De kanske inte komer i riktigt rätt ordning nu..tana med  lika kameror plus uppaddade lite i oordning med märkte jag...orkar inte ladda upp en och en i inlägget å det spelar ju inte så stor roll heller...


aj äm back!!

Blev visst nåt knas med autobetalningen till bredbandsbolaet så dom tängde av våat internet...förra veckan.
Men nu så är vi igång igen...lite smått...har ej tid till att sitta här egentligen.

Får se hur det år att skriva. TANGENTBORDET HÄNGER INTE MED RIKTIGT:::HOPPAR ÖVER BOKSTÄVER OCH IBLAND LADDAR DEN PÅ med 7 av samma bokstav...var det jag som tryckte in caps lock?!?! strunt samma!!
Vilken vecka...knappt varit i skolan alls känns det som. I måndags va Claes här från 10 - 17 så jag kudegå på båda lektionerna. PÅ TISDAN KUNDEJAG INE GÅ FÖR DÅ skull Jocke till BVC Och VC, osdagskule han till tandläkaren och missade ännundag. Och igår kund pappa rycka in  i sista sekund så jag kunde gå på matten. Och idag skulle jag helst velat gå på engelskan eftersom vi har prov på måndag men Sven blev sjuk så det vart inget idag heller. Men vi knatade ner till skolan å så prata jag med läraren å fick lite papper å läxor så...det var väl egentligen det jag ville veta...vd exakt som man ska öva...om det är 70 ord eller om det är alla 150. Å VILKEN GRAMMATIK Å så...näe...det ÄR inte jag som trycker på caps lock. DUMMA TANGENTBORD!!

Patrick ska jobba hela helgen. HAn flyger hem från Göteborg idag å flyger tillbaka på måndag. (så slipper dom köra fram å tillbaka å slita ännu mer på bilen som har sitt egna lilla liv). Så i helgen ska dom jobba igen lite i stockholm. Men jag å Jocke har tur...mina föräldrr åker till landet idag så vi hakar på å slipper mögla i lägenheten...för jag kommer väl ändå att plugga mestadels. Bra, då kan dom förhöra mig!!!

HAr ju lovt å lägga in lite bilder...ska se vad jag skrapar ihop...det e sååå mkt bilder från sommaren så ska försöka begränsa det hela en aning...blir väl mer än jag tänkt ialla fall...blir alltid så!!

gammal / ny

UteplatsDen är lite större nu plus utökad...och är som synes lite kvar...trappor och räcke.

Fler bilder kommer en annan dag...har för mkt bilder från semestern så måste gå igenom de först!! Men några får ni se ialla fall men inte nu.

trötter...

jag e såååå trött. Det beror nog på vädret. Rätt tungt väder och kvavt.
Igår var jag hemma med Jocke. Gjorde endel matte. Vissa saker krånglade jag ju till som aldrig förr och resten (det mesta) var superlätt.
Idag hade jag engelska och vi spelade ett spel. Det va rätt kul Hade en tärning och så gjorde vi egna spelpjäser. Den rutan man hamnade på skulle man berätta om något...tex musiksmak, lycklig dag, läskig erfarenhet osv. Jag var väl den som sa mest känns det som...de andra svarade typ bara "i have two cats" eller liknande.
Jockes svinkoppor har spridit sig...det är väl lätt hänt när det är i armhålan...han gnuggar ju innerarmen mot kroppen så har kommit lite längre ner...Idag var Sven barnvakt till klockan 13.
Ikväll kommer svärmor hit och sover över och är barnvakt imorgon bitti...sen får vi se om Jocke åker med henne till stan en sväng...dom skulle ha nåt med jobbet...spela kubb eller nåt liknande i någon park.
Och på fredag förmiddag är Lena barnvakt...4 barnvakter 5 dagar...inte illa...haha. Men det är ju bra för mig att dom kan ställa upp. Speciellt i början när man kan ha svårt å komma igång å plugga...rutinerna är inte riktigt där de var i våras...än...hoppas de kommer.

Har idag läst ut "Tatuerad Torso" av Helene Tursten. Har för mig att det är den som ska gå på bio nu så jag slängde mig på boken så fort jag kom hem från landet typ...böckerna brukar ju va bättre än filmerna och denna bok är absolut den bästa jga läst av Helene. HAr läst några st och gillar allihopa!! Läs den om ni ej har läst...om ni gillar polisutredningar och mord på komplicerad nivå!! Denna innehåller en hel del äckliga detaljer...usch...

Slambreven...det går trögt...har två att posta...Stinas har legat här ett par tre dagar nu men har glömt å posta...eller har glömt att ta med det när jag gått hemifrån!! HAr ett brev till Sandra med...det har hunnit ligga ½ dygn kanske.
Ibland tar det tid.

Nä, nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta till middag...är dock inte hungrig pga vädret men nåt måste man ju äta!!

vardagen e igång

har alltså börjat skolan nu igen. Lite problem denna vecka bara. Jocke har svinkoppor och måste va hemma från dagis. Idag kom pappa över e-middan då jag skulle på matte...första lektionen så då måste man va där om man vill behålla platsen. På förmiddan va Jocke med på engelskan...men vi gick efter 1 timma då han blev uttråkad. Fast han fick va med om brandalarmet...haha...har aldrig råkat ut för det i denna skola förut...
Imorgon stannar jagf väl hemma själv med Jocke...på onsdag får vi se om Lena kanske kan passa han....torsdag vore bra om jag kunde gå på matten igen eftersom jag missar den imorgon.
Denna vecka blir rörig...får se när Jocke kan gå till dagis igen. Ej fått tid på VC.
Han ska det nästa vecka annars + tandläkaren oxå...sen får det va slut med sjukdomar och annat...man vill ju inte halka efter det första man gör i skolan.
Har ialla fall suttit hemma en stund å räknat lite. Lika bra å köra på när man har en stund över...vore skönt om man hann med hela boken denna termin...kanske tom börja med b-kursen...om jag behöver den kursen...det har jag ju inte funderat på än.
Nä, nu ska jag äta!!

jag e på andet

fortfarande....
Myggbett under fötterna....ett i hålfoten på bådá fötterna...hur kul  som helst...not.
Ny uteplats är på gång...sparat en liten del av gaml Aså vi har nånstans å äta ikväll.
Fåglarna har flyttat så man behöver inte oro sig för å få ett gäng fåglar i huvet längre.
På tisdag blir det en trip till åland...ja i år igen...men nu åker vi eckerö å Jocke ska få åka viltsafari...å så blire ju en massa taxfree såklart...
Jocke har just åkt traktor...han fick styra...nu kryper han under den lilla bit uteplats som finns kvar å hämtar upp flugsmällare och tändare...vissa har väl legat där 15 år...huset byggdes 1984 så är förvånad att vi inte hittat fler grejer.

Jaja...nu ska jag bolla över datorn till nästa person i kön!!!
See you later...