star wars var vi på oxå...Helena.

=0)

Jo Anna, ett sista slambrev finns hemma i lägenheten...å så en mkt försenad bd-present oxå...hade ju tänkt att vi skulle ses, men vi har ju inte vart hemma på över två veckor nu...å innan var det renovering å slutprov å sånt...men det finns lite smått å gott å se fram emot. Bättre sent än aldrig?!?!?


Vi skulle ju va i norrland i knappt en vecka men vi drog vidare till dalarna å nu e vi på landet. Shoppat som en tok...å svettats ihjäl typ.

Nu ska jag gå å sova för änu en shoppingrunda imorgon...


gonatt.

mysko

nu syns mina 2 senaste inlägg...det första är ju över en vecka sen å det kunde jag inte se för 15 minuter sen...men nu så gick det...

Ö-VIK...

Är i Ö-vik nu, kom i måndags...shoppat endel, varit på star wars utställning å hälsat på Malou å familjen...
Vet inte om ni kan se mitt förra inlägg...jag kan det då inte...fast jag publicerat det flera gånger...får se om detta går att publicera...
Vi åker väl neråt imorgon...eller m åndag-..vi får se...sen en sväng genom dalarna...å sen hemåt å landet. Usch va tiden går fort...knappt varit på landet i sommar ju...1 natt har vi sovit där bara...så resten av semestern vill nog jag va där!!!

Ska väl iväg om en stund...kanske...våran bil har n oll batteri...så det måste laddas först, på nåt sätt...

hej hej

ö-vik...nästan nästa

Vi har nu bokat hotel på scandic i ö-vik. Patrick har bonus-checkar så han kan bo gratis på hotel i en månad...eller mer?!? Så vi blir borta hela nästa vecka!! Hoppas Malou å familj är hemma då!!

Ũlördag blir det en sväng till landet. Ska lämna gamla tv'n där å lite annat. Å så e de american car show...det är ju tradition!! Kanske jag hinner slinka in hos frisören oxå...vore SKÖNt...hårigare än h¨rigast typ...å ännu mer slitet.
Sen åker väl vi hem samma dag, har en del å göra under söndagen...å så ska vi ju åka till Norrland på måndagen så söndagen kan va bra å ha "fri" lixom. Tvätta packa å sånt.

Idag va min farmor här på besök...för första gången. Vi har bott här i 3 ½ år så det var ju på tiden. Farfar hann ju aldrig hit tyvärr. Han hade gillat lägenheten som den ser ut nu...fast nu har vi ju en hel del ouppackat å så står en del på Patricks jobb ännu...förvaringslösningar jobbar vi på men det blir problem hela tiden. Slut på ikea eller brist på reglar i väggar...våra väggar e ju sååå bra...eller inte...SUCK!! Får se hur det blir tillslut...ska rensa en MASSA...å hoppas att mamma blir klar i S-tuna snart så jag kan ta en liten hylla där sålänge...drunknar i fotoalbum, handdukar, bordsdukar...osv...mkt e nytt å det vill man ju inte slänga...å sälja orkar jag inte när jag går i skolan...å speciellt inte när man har en dator som strular...har ännu inte kollat om den funkar...med internet alltså...

Nu har Patrick semester så denna bärbara hänger ju med vart vi än åker....rätt skönt å ta med...

Nä, nu somnar jag snart så jag får säga Go Natt!!


Får se om detta kommer med?!?!? det kommer ju aldirg upp...förr kom det ju upp direkt...är det lång vänte tid nu eller??? HAr publicerat detta några gånger nu så antingen kommer inget med eller så blir det åmnga inlägg...det får ni stå ut med då!!

hej hej sommar

Ja, vi har varit utan dator IGEN. Datorn funkade men internet ville lixom inte funka...det va inte fel på internet eftersom det trådlösa funkade...ska bara få igång datorn på sin plats så ska vi prova å hoppas att det funkar. Sitter med PAtricks jobbdator just nu...

Sista 2 dagarna har varit väldigt varma...men nu skulle det bli svalare igen...blir för kallt såg det ut som...kan väl bli lagom ialla fall...?!?!

Imorgon hoppas jag på en shoppingrunda...å så blir drt kanske grillfest hos svärmor.


Nästa uppdatering kommer förhoppningsvis lite snabbare än senaste tiden.