sista skolveckan

Dag 1 avklarad...ingen lektion, lite snack bara å utvärderingar.
Å så företagsspelet...vi kom sist men vi gjorde ett misstag under alla 16 år vi körde, å utan det misstaget hade vi vunnit tydligen...men det var jämnt mellan alla 4 grupperna, hade aldrig varit sån stenhård kamp tidigare...
(Vi har alltså spelat ett spel sista veckorna i skolan, drivit ett företag under 16 år å så har vi fått satsa pengar på vissa olika saker å sedan hållt på så, å fått veta hur det gått och om vi har lager...fast hur det gått fick vi egentligen inte veta...vi hade ju bara våra egna siffror att jämföra med.)
Imorgon har vi bara juridik, men vet ej om jag ska gå...redovisning...känner inte alls för det...hela den kursen känns bara sååå misslyckad...
Onsdag e jag nog ledig...är omprov å det har jag inga. Sen på torsdag e sista dagen, då ska vi ha fika å sen eftewr det sista "lektionen" med löner. Sen på kvällen ska vi ha lite fest fast om jag kan gå får vi se...vore ju typiskt om PAtrick jobbar då...
Men men...får höra med han senare. Å kan jag gå får han gå på systemet åt mig...det är så långt dit så han kan ju stanna på vägen hem eller nåt. :) Eller bäst om han kommer hem i tid idag så kan han köra mig dit så kan jag kolla själv vad jag ska ha...100 år sen jag var där typ.

Nä, ska kolla igenom posten nu å sen hämta Jocke.

hot hot hot

Försöker sitta stilla på balkongen i solen å läsa, men jag kommer 2-4 sidor, sen måste jag in å svalka av mig...hehe.
Varit på landet, å det va skööönt. Förutom på onsdagen då jag vakna med migrän som satt i några timmar, vi skulle in till Norrtälje å shoppa då men hoppade över det. Tog det på fredagen, hitta en skinnjacka  till halva priset, å en top på h&m, de hade knappt nåt i min storlek, men toppen passa trots att det var en storlek för stor, men resten satt som tält :( Hade tänkt få användning för mitt presentkort men toppen kostade bara 99 så jag sparar presentkortet!!

I lördags var det så varmt att till o med pappa drog av sig t-shirten...det brukar han inte våga sig på förän det är augusti...haha. Efter den dagen var vi alla röda/rosa lite här å var. Ingen hade packat såna kläder så jag lyckades rota fram ett gammalt nattlinne med spagettiband å adidasshorts...suuuupersnyggt...eller inte...ska nog ta å rensa här hemma å ta med lite till landet så det finns när man kommer dit å lir lurad på vädret...hade ju inte trott att det skulle bli så varmt, å nu har det varit det några dagar...skönt men svettigt.

Ska göra ett försök å läsa ut kapitlet...nähä...nu e tvätten klar. men efter jag hängt den så ska jag läsa klart!! (Å tvätta mer...Jockes tjocka jackor+helgens kläder är klara...nu e de mina jackor som står på tur...)

Hahaha, min nya look

eller inte...

Ja, ni ser vart man kan fixa sånt...
Detta är Jockes makepver på mig.

baddaren

Jockes första märke!!


Han är så stolt över det å vill ta med å visa överallt.

nya scrap prylar

shoppade ju på panduro häromveckan.


ledigt...

skööönt...skolan e typ över...e ledig i 2 veckor...praktikveckor, men mer än hälften av oss lyckades inte få nånh praktik i tid så vi e lediga...får ta den vid nåt annat tillfälle.
Åker till lande imorgon, å det blir ju skönt. Slippa sitta hemma i två veckor...blir bara en vecka, ska passa på å scrappa då!! Köpte ju nytt på panduro förra helgen :)

USch, inatt fick man inte sova...Jocke vaknade 11.40, å va pigg. Så vi kollade på tv, men han kollade ju om jag va vaken hela tiden, så jag blev oxå pigg, sen väckte han mig för att gå på toa, å sen 05.15 igen, då hade han försökt ett tag men jag va inne i en dröm så jag vaknade inte på en gång, men jag hörde han hela tiden...haha, å då var det ingen ide å somna om sen heller. Så får se hur länge man håller ögonen öppna ikväll.

Har kört två tvättmaskiner idag, eller snart, vittv ätten e klar strax, sen har jag vikt allt som var torrtt å så har jag faktiskt packat färdigt...e bara det ätbara jag inte packat, det blir det sista imorgon. Jocke skulle fundera idag om han ville gå i skolan imorgon eller om han ska va ledig...han kunde inte bestämma  sig imorse..."hmmmm, jag bestämmer det senare!"
Ska hämta han om ett par timmar, så jag kanske hinner pyssla lite innan dess...ska göra ett försök!!
Sen ska jag tömma kameran!!

NYTT... på riktigt.

IGÅR!! Då var vi på 100-års kalas.
Patricks släkting Helge fyllde 100 år, på kungens födelsedag...han fick telegram från kungen...men är väl tveksamt om kungen själv vet något om det...allt var ju dataskrivet, inga riktiga underskrifter å så...löjligt!!Helge har klarat sig själv fram till nu...han har bott på äldreboende i 2 månader bara. Han råkade ut för en stroke å gamla gubben klarade det...men han fick svårt å röra sig å prata. Men innan stroken så bodde han i lägenhet en trappa upp, gick å handlade själv utan problem...pigg och kry.

Får se om man får gå på fler 100-års kalas i livet.
Vi har ju min farmor å Patricks farmor kvar av de nära släktingarna...men det dröjer 10 och 11 år tills dom blir HUNDRA...det är ju en evighet dit...å dom e pigga men jämfört med Helge så var ju han piggare än båda dom tillsammans när han var 95 bast...men vi håller tummarna för fler 100-årskalas såklart :)

Påsk var det någon gång...

Jocke får påskägg.

Å glad blev han...godis, leksaker, filmer, å tidning...rena rama julafton ju...

påsknaglarna

ja, såhär blev dom. Fast ser ju bättre ut när allt som kommit utanför e borta...hehe.


[ S C R A P ]

Dålig på att uppdatera å urusel på att gå igenom foton när jag tömmer kamerorna...haha...men bättre sent än aldrig.


Kortet gjordes sist och min pappa fyllde år 4 april...så de e inte helt dagsfärska...haha...