scrap....

Det var första gången jag skickade in ett bidrag å jag kom med =0)
http://swescrapbook.blogg.se/

ny vecka igen.Vad tyx om dessa skor?? Lite tuffa är de ju...

Idag ska jag försöka sätta mig ner med matten...känns det ok, går jag till skolan i eftermiddag å gör provet som jag skjutit på en halv evighet. Det som ändå känns bra e ju att jag inte e fast vid det kapitlet utan jag e nästan klar med nästa kapitel oxå plus att jag har ett annat oxå påbörjat så jag behöver egentligen inte känna nån stress, men just detta prov hade jag ju tänkt göra innan jul men det blev ju inte så å nu vill jag ju bara ha det gjort men måste ju verkligen repetera allt först. Det är ett stort kapitel dessutom så känns inge skoj. Men kunde det ju hyffsat innan jul så jag antar att lite repetition är det som behövs. Tror man får ha miniräknare oxå, å att formler finns på provet så man behöver inte memorera formlerna direkt...men det vore ju bra å se om man lyckas räkna rätt så man vet vad man håller på med. Det är rörigt med geometri. Vet inte varför men jag blir ALLTID nervös inför prov även om jag vet att jag kan allt...å då krånglar man ju gärna till det lite extra när man väl gör provet.

Imorgon fyller mamma år, ska fira henne på lördag. Pappa å jag ska väl ut på onsdag å kika efter nåt bra å ge henne. Jag har ju inga lektioner på onsdag så det passar ju perfekt då.
På fredag får jag väl försöka å ge mig på företagsekonomin lite bättre. HAr inga lektioner då heller så jag måste ta tag i det då. Gäller ju att bara komma in i det så behöver man ju inte spendera en hel dag till å plugga samma ämne...men det är ju just det att komma in i det hela som är det svåraste...sen e de ju bara å ta lite då å då...blir ju en del att läsa i boken å det kan man ju göra närsom helst egentligen ju...det är uppgifterna som kommer ta lite tid. Men som sagt, man måste ju sätta igång å komma in i det hela FÖRST så man vet vad exakt man ska göra å vad det handlar om.

Psykologi-läxan e i stort sätt klar, e några frågor som jag ska svara på bara...sen tror jag nästan att det är prov nästa vecka på psykologin. Vore ju skönt å ha m,atteprovet klart då. Å sen ska Fe A-insun in då oxå tror jag. Sen kan man börja tänka på ekvation-provet. Svårt att planera allt själv. Förr när man gick i skolan så hade man ju sitt schema å prov på fasta datum å hela klassen hade nästan exakt samma schema. Nu är det ju så blandat med kurser å olika folk på alla kurser å så. Alla har olika schema å på Fe A'n gör man ju sin egna plan dessutom...det blir svårt å sätta ihop nåt BRA...har gjort en plan men ska kolla lite närmare på den på freedag...


inspiration!!

Ojojoj...här blev jag inspirerad....lite för mkt kanske...vet inte jag ska inspireras av först...kan inte sluta kika...

http://www.pencillines.com/

Idag har jag börjat dagen med att försova mig...råkade ju stänga av klockan istället för att snooza...som tur var låg Patrick å sov så jag väckte han å skicka iväg han med Jocke till dagis.
Själv gjorde jag lite läxor...psykologiläxan är väl i stort sett färdig...lite småsaker kvar bara.
Sen har jag försökt å göra en tidsplan för Fe A'n. Tror det funkar ok...fast ska kolla lite bättre...å speciellt bläddra i boken så man ser om det verkligen går ihop med planen. Vissa kapitel är inte lika lätta som andra så det kanske spricker. Sen så ska jag ju göra lite egna forskningar å redovisa om nån vecka eller två...minns ej.

Sen la jag lite saker iordning i pyssellådan. 4 par nya örhängen gjorde jag helt plötsligt. Rätt less på å göra örhängen...snart ser alla lika ut. Så tänkte väl ev sälja resten av materialet.
Å nu kom det post, samtidigt som tvättmaskinen blev klar så nu ska jag ta hand om det!!

R.I.P. Heath Ledger

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1690290.ab
mer finns att läsa och se på aftonbladet.

Tragiskt!! Ung och pappa till en liten dotter.


Vardagen här hemma då...
HAnn precis till skolan igår kväll. Var verkligen supertrött. Just nu känns kursen inge rolig, men har ju inte kommit igång än så vi får se. (företagsekonomi)
Joacim hade tydligen satt sig i soffan när Patrick började laga mat direkt efter jag gått. PAtrick hörde nåt konstigt ljud å gick å kolla. Då satt han i soffan å grät för att han saknade mig...konstigt å va hemma å jag inte e hemma antar jag. Det händer ju typ aldrig.
I morse försov vi oss allihopa. Jag kom 35 minuter för sent till skolan, blöt hela jag för det regnade. Så nu sitter stövlarna på elementet å torkar å strumporna är upphängda på elementet de med. Hoppas det torkar innuti skorna innan jag ska gå till skolan igen. Vet inte om jag vågar ta de nya, jag får ju så lätt skavsår + att icke-prov-skon är så hård ännu å klämmer rätt bra över min gamla skadade fot så det gör ont. Får gå in dom här hemma när jag vet att jag inte ska nånstans...fast det blir nog varmt...de ska ju klara -32 grader tror jag det stog på etiketten...å vi har 21-22 grader (PLUS såklart) här hemma...jaja, måste ju gå in dom så jag kan använda dom ute utan problem!!
Nu ska jag göra ett par mackor å läsa psykologiläxan å har jag tid över kanske det blir lite matte å scrap! Hade ju tänkt va med på veckans skiss...den inspirerade verkligen mig...
Imorgon är det plugg hemma så då får jag väl ta å kika på Fe A'n lite bättre. HAr en deadline å de andra 3 bestämmer man själv deadline på...så jag måste sätta mig ner i lugn å ro med almanckan å planera hela kursen själv...plus göra arbeten som hör till kursen. Bla ska man kika runt i kommunen å välja 3 företag som man tror har en framtid även efter 5 år å motivera å lite annat...sen hade vi nån uppgift att jämföra olika försäkringar å välja den rätta osv...å så nån affärsidé...och så var det nåt mer...vad det nu var...plus en hel bok att läsa...å sen 1 prov.
Bla bla bla...kanske man ska försöka få nåt gjort nu istället för att svammla bort halva dan här i bloggen....skolan slutar ju kl 17 för mig idag så det är ju bara å sätta igång å göra det jag ska nu på en gång!!! Börjar om 4 h så ska väl gå om 3½ h igen. (märks det att jag inte har lust å plugga JUST nu?!)

spunk!!

Kollade på pippi igår så nu har jag ordet spunk i skallen.
Ikväll börjar företagsekonomin. 18-20. Hoppas nu att Patrick kommer hem 17.30 så jag hinner dit i tid. HAr avbokat mamma å pappa som barnvakt eftersom Patrick nu sagt att han kommer hem. Men han och tider går ju inte så bra ihop så känner mig lite stressad. Är nog rätt viktigt å gå ikväll eftersom det är en distanskurs å man kommer bara å ses kanske 3 ggr under våren. Så det är nog bra om man är där å försöker hänga med så gott det går så man vet vad man ska göra hemma denna termin.
Fått brev från Mattisson å svarat på brevet så det får jag posta på vägen till skolan. Har inte gjort nåt vettigt alls idag tror jag...surfat runt på nätet lite, sett på film, ätit pizza, druckit kaffe å duschat...mer?!?!? Nope!! Dagen har gå¨tt så  otroligt fort oxå så...ska nu försöka läsa psykologiläxan eller göra lite matte nån halvtimma. Då har jag gjort nåt vettigt...haha...

shopping å pyssel

Idag har jag fått ihop ett bidrag till swe scrapbooks skissutmaning. Är så dålig på att va med på sånt så jag tänkte att jag passar på nu när jag e hemma med Jocke.
Sen råkade det bli en beställning med grejjer igen. Hittade en del på rea så kunde ju inte låta bli helt enkelt. Får se om jag lyckas knåpa ihop nån bild på det jag beställt för jag lär väl glömma ta bild på kalaset när det väl kommer hem...så brukar det ju bli. Nu ska jag tvinga Jocke å gå ut i snön...för vi måste gå till centrum å handla lite.Även handlat detta

Hade refillfickor som bara passade i ett av mina album å det var fullt!! Så gick på jakt efter ett nytt album som passar till fickorna och detta verkar vara samma märke så vi får hoppas att det blir rätt nu!! JAg har 4 st 12" album och fickorna passade endast i ett, å de fickor som satt i det albumet passade ju såklart inte i något annat album heller... så jag sitter med en massa fickor som ej går å använda just nu...sen ett år tillbaka ungefär. Men nu ska dom passa har jag bestämt...får väl göra egna hål annars så de passar. I värsta fall...

scrappat och klart ??

Scrappat har jag gjort...har scrappat ett bidrag till skissutmaningen men är INTE nöjd...å bilderna jag tagit har varit kassa så vi får se om den mailas in...eller om jag hinner göra en ny kanske...
VI FÅR SE!!

Här är ialla fall 2 andra layouter.Vad har vi annars haft för oss??? Igår så var vi en sväng till stan, Jag å Jocke satt kvar i bilen bara. Sen en tripp till Ikea. Jag fick gå in själv å det var massor med folk.
Nu minns jag inte ens vad jag köpte...jooo, 4 st tidskriftsamlare som jag planerat att köpa....schansade att det fanns såna där, i skinn med ljusa sömmar. Köpte en papperskorg på ica förra helgen å kom då på att jag sett tidskriftsamlare i samma stuk, fast dom såg jag i Norrtälje i julas om jag minns rätt. Men av nån anledning så fick jag för  mig att Ikea skulle ha såna med å det hade dom. Hur jag kunde veta det vet jag inte för vi genar alltid på ikea å missar ALLTID den avdelningen. De 4 är nu "fulla". Sytidningar i en, pysseltidningar i en, scrap-tidningar i en och i sista alla scrapböcker. Det får inte plats fler böcker i den. Sä nästa vända till ikea blir det fler tidskriftsamlare. Hittade även förvaringslådor som va fina och billiga. Blev 2 st cd-boxar tygklädda...fanns knallrosa och mörklila. Tog mörklila. De rosa var fina med, så kanske blir rosa nästa gång...de var fina ihop, skulle nog inte ha BARA rosa. Börjar bli fullt i en del scraplådor så i den ena fick det bli pennor, å i gamla pennlådan har jag fluid chalk å stämpeldynor. Och nu har jag helt plötsligt en liten burk ledig. Som ni såg i förra inlägget så var det en chalk med i senaste beställningen å den fick precis plats i burken. Nu kan jag köpa fler för nu får det plats 3 gånger mer än det jag äger just nu=0). Och den anda cd-boxen är ledig oxå. Får se hur jag stuvar om det hela. Fördelen med fina lådor är ju att det gör inget om de står i bokhyllan. När jag började scrappa så hade jag allt i skokartonger å det var ju mindre vackert. Nu är det bara papprena som saknar fin förvaring. Mönstrade papper förvaras i en trasig skokartong och enfärgade och större spillbitar i kartonger som jag fått beställningar fraktade i. Det är inte vidare värstens fint, men letar ännu...har faktiskt sett stora tidskriftsamlare (innan jag började med scrapbooking) som var snygga å inte alls så dyra som de är i alla scrap-butiker. Vad det är för mått vet jag ju inte å vart jag sett dom vet jag ju såklart inte heller...får ge mig ut på jakt en sista gång innan jag köper från nätet.

När vi kom hem igår så hann vi inte va hemma länge förän det ringer på dörren. JAg tänkte att vi väntade besök å Patrick glömt säga nåt (för det händer oftare än att han berättar...) för han reagerade inte när dörren ringde...Det var grannarna ovanför å dom bjöd in oss på fika. Patrick tackade ja. Blev förvånad att han gjorde det. Jag hade nog tackat nej, lite konstigt känns det ju, vi har knappt sett varandra lixom. Han, Linus bjöd in oss på julfika förra julen men då skulle vi bort. Nu hade han gift sig å frun har flyttat in...kan hon heta Linda?! Jag är verkligen senil...haha. Dom hade huuur fint som helst hemma...Kändes som hemma fast väldigt förvirrande...vi har ju inte alls likt med tapeter å möbler å sånt. Mysigt var det där ialla fall.
Sen bjöd dom med oss på nåt kristet möte, nån debatt eller vad det var...Då tackade Patrick nej ialla fall. Tror jag har skrivit innan här eller nån annan stans att jag trott att de varit religiösa eller nåt åt det hållet, nu tror Patrick det med...haha. Det är väldigt mkt "sånt" folk härikring. Hur som helst, grannarna var trevliga. Verkar som om hälften vi hör kommer från  högsta våningen...men dom går med hälarna...det låter mer hos oss när dom går än hos dom själva. USch, nu blev jag sugen på å kasta ut allt här hemma å börja om från början...alltså verkligen att sätta igång...sugen har jag varit LÄNGE för det ser ut som ett råtthål hos oss just nu...å så var det ju sååååå fint å allt nytt å modernt hos grannarna...vadå klia i fingrarna!! Jaja, jag började ju liiite smått med att köpa lite fin förvaring igår redan innan vi varit hos grannarna...å så blev det 3 ljus oxå...inte för att vi är i behov men det var så fina färger att jag inte kunde låta bli helt enkelt...å nu har ju jul-ljusen städats bort...förutom ett som verkar räcka i all evighet...det ska jag försöka älda upp ikväll!! Ska få bort ALLA julgrejjer å sen ska jag börja stuva om i skåp å hyllor...å dammsuga om dammsugarn funkar...den har betett sig mysko. Få upp andra köksgardinen vore bra oxå, om ma+pa kommer på onsdag så måste den ju va på plats, det har jag ju lovat mamma...hehe. Har stång, men det saknas en böj...kan finnas i källaren...det var oxå en anledning att åka till ikea...funderade på om jag skulle köpa knoppar till Jockes rum å sno en böj från hans stång eftersom de är för långa...men PAtrick tyckte vi skulle kolla i källaren först...så kunde han såga av böjarna. Hoppas nu att han gör det oxå...

Inatt väckte Jocke mig å va kissnödig...jag somnade om innan jag hann kliva upp å jag antar det gick bra ändå...haha. Sen väckte han mig igen å hade ont i huvet. Å i morse så hade han ont i huvet å magen...han började hosta å på väg till toan så spydde han. på golvet, på dörrmattan å i Patricks skor å sen i toan nåra gånger. Sen har han varit pigg. Men han vägrar äta så man vet ju inte riktigt...vi är bjudna på födelsedagsfika hos Carro å Danne sen i eftermiddag oxå så man skulle ju helst vilja veta om han e sjuk eller om det är förkylningen...han brukar kräkas om han svalt snor på nätterna. Fast han har inte verkat så förkyld, började hosta liiiite igår, hostat lite inatt å liiite snuvig bara. Så vi får se vad det är med han...

Oj, va mkt jag skrivit...ska se vad Jocke gör å se till att han går på toa för sen tänkte jag duscha!!!
Det är väldans tyst just nu så jag undrar vad han gör.
Hej så länge.

Hm, han har somnat...

och inlägg nummer 3

Det var en annan lärare!! Det var fler som var oroliga för att få den andra!! Christer heter våran lärare å han verkar rätt ok...babblar en massa å har humor...

Tömde kameran för idag kom jag ihåg å fota de nya scrapsakerna. Fast nu är de välsorterade. Inga kanon bilder men här kommer de...plus en LO.
Och så fick jag ju hem denna bok här om dagen med.
Toddlerhood: Scrapbooking Your Childs Early Years

image529

inlägg nr TVÅ idag

Så fick rubriken bli...för jag har ingen aning om vad jag skulle skriva egentligen.
Huvet dunkar på.
Om lite mer än 1 timma ska jag gå till skolan igen...känns ju jätteskoj när man har ont i skallen.
Slutar 17.00 idag så det blir ju en promenad till dagis direkt då. Sen så fick jag en avi med posten. Efter klockan 16.00 kasn jag hämta ut paket å det måste ju vara från scrapperiet. Är det inte det är det nån som skickat ett fett slambrev eller nåt...men jag hoppas på scrap-paket för jag e ledig imorgon å då tänkte jag väl försöka få ihop nån sida å kanske få ihop nåt bidrag till veckans skiss!!
Får se om disken blir klar snart...vore skönt å ha en tom diskmaskin nån gång...blir travar på bänken för det mesta...ibland orkar jag inte tömma maskinen när den är så full så då tar jag ut det jag behöver å diskbänken blir ju då istället överfull...ingen vacker syn men är man lat så är man.
Nu har jag 3 slambrev att posta oxå...fast får nog posta det imorgon istället, blir för mkt att bära...ska ta med soporna oxå när jag går sen, å i väskan får det inte plats när jag har skolböcker där, sen lär det väl väga en massa oxå...över 1 kg ialla fall.
Men hur som helst, inte ett brev att svara på nu å det känns ju rätt skönt. Kan lätt kännas småstressigt när man får nya brev å ska lägga i högen å man ser att det var några till att svara på. Problemet är ju att jag inte slammar med sååå många å det är inte lätt att få ihop slammar, vissa slammar ligger i månader...försöker alltid få iväg de som legat längst men det går ju inte alltid då de flesta redan haft slammarna. Eller om man har 2-3 slammar som man kan skicka till en slammis å en har legat länge och är en sisten å de andra två är sisten eller såna som personen egentligen inte vill ha...det är knepigt det där. MAn vill ju inte vänta med svar FÖR länge heller å vill ju gärna få iväg de där som man haft 100 år. En jag skickar nu passade jag i okt 07, det är ju rätt länge sen nu. Har säkert fler som legat längre...vem kan tänkas vilja ha?? Blir som en ond cirkel detta...dags för en utlottning av slammar kanske?? Får väl kanske forska i slamhögen imorgon då å se om det är värt en utlottning!!

Fattar inte varför huvet ska vara på detta viset!! Som tur är så har ju inte skolan kommit igång på riktigt än. Bara matten å den är upplagd på ett så fritt sätt så det är bra. Sen får vi se hur det blir ikväll, om man har 100 läxor eller om det är nada...alla har ju inte böcker än antar jag...så är det alltid. Mina kom ju härom dagen å då beställde jag för en tid sedan. Vissa kanske kommer in på kursen på reservplats å får ju då veta det mkt senare än oss som kommer in direkt. bla bla bla...Hoppas på en mjuk start ialla fall.

Nu ska jag ta hand om tvätten som har torkat precis, hoppas jag...det märker jag ju snart. Nu är det bara mina special-tvätt-kläder kvar plus juldukarna, sen e tvätt korgarna tomma!! Fast Patrick kommer väl hem ikväll eller imorgon kväll å då brukar han lyckas fylla båda korgarna på några sekunder. Det känns oxå lite stressigt!! Men nu vet jag ju att allt mitt å Jockes är färdigt, förutom ett par kallingar!!

Ska ge alvedonen en chans till å hoppas jag överlever denna dag.

stinkande hiss!!!

Nån idiot i huset har släpat in sin julgran i hissen å lämnat den där. Den var där innan 8 imorse å den var där 10.30 då jag kom hem. Det stinker som satan!! Höll på å kvävas nästan. Gick inte å andas...dessutom var jag allergisk...har ialla fall haft tur med de vi köpt hem att jag inte känt av allergi, men denna tålde jag inte...Hur kan man glömma en julgran???? I en hiss?? Eller har nån bara lämnat den där å skitit i den...det förvånar mig inte det minsta om det är så...tur man inte har barnvagn för den hade ju inte gått in...kanske den men inte jag typ...Idiotiskt!!!
Idag har jag haft matte...ska väl ge mig på å göra det där provet jag skulle göra innan jul. Börjar ju närma mig slutet på ekvations-kapitlet oxå så det känns rätt ok ändå.
Idag startar psykologikursen. Klockan 15 först...måste ju dit första lektionen, annars kan det bli problem med csn, eller så kan man ju förlora sin plats...å då blir det ännu mer problem!! Måste komma ihåg å skicka in studieförsäkran oxå. Får ju december-bidraget först denna gång så egentligen gör det ju inget om försäkran kommer in senare, jag menar ekonomiskt...
Och onsdag nästa vecka startar sista kursen...bokat barnvakt ifall det behövs...Jobbar Patrick borta så måste jag ju ha det, å säkert annars med för han brukar inte komma hem så tidigt...mamma å pappa är förvarnade.
Fredric från matten hade oxå valt psykologi så en person känner jag till ialla fall...får se vilken lärare det blir, det st¨år inget på schemat...har ju hört rykten om psykologi-läraren så vi får se...blir det den som har dåligt rykte kommer man inte ha det lätt...jag har nog inte tålamod för henne...hon svarar inte på frågor. Om någon frågar vilka kapitel man har prov på...typ 1,2 och 3 eller är det 4 oxå?!? Då svarar hon" Det är prov på allt vi gått igenom". Eller andra svar som "det står i boken". Det kommer göra mig irriterad!!!!

Satt på en tvätt nu, Jocke hade ju slut på extrakläder...kom nu på att vi glömde ta ur byxa å kalsong ur ryggan i morse, men händer det en olicka så får dom väl kika ner i ryggan för säkerhets skull...tror faktiskt det ligger en annan byxa i botten...å strumpor...i bland händer det flera olyckor på en dag...Idag blir det en lång dag så vi får hoppas det går bra ändå. Han lurar ju fröknarna...går in på toa å sen säger han att han har kissat men 5 minuter senare har han pinkat på sig. HAn har gjort så hemma med...men här hemma når han inte till pappret om han sitter på toa å då ropar han alltid...å ropar han inte så tror jag inte på han...men nu skulle dom väl försöka å följa med på toan på dagis för att vara säkra...haha. När Jocke e kissnödig är det väldans bråttom...därför avskyr jag när han väcker mig på natten för då får man flyga upp...det är aningens jobbigt att somna om sen å får alltid ont i magen dagen efter om jag blivit väcktplötsligt mitt i natten...

Huvudvärken är kvar ännu...hela världen snurrar när jag ställer mig upp...spelar ingen roll om jag ätit eller ej, ingen skillnad!! Å alvedon hjälper inte!!
Dags för lite kaffe!!!

tjenare!!

Fyyy vad jag är trött!!! Känner mig sjuk nästan.
Joacim blir bara värre å värre. Han strejkar varje morgon men värst är att hämta på dagis. Jag är full med blåmärken nu. Han slåss å sparkas hela tiden....försöker bitas å gör allt för att man ska bli tokig!!! Tänk om man kunde komma på en ENKEL lösning!! Helst av allt skulle jag vilja bo helt själv just nu. Bara ha mig själv att tänka på å slippa allt tjat, stress å allt vad det nu kan vara. Känns som om ingen tror på mig när jag berättar hur det är. "det fixar du, du har så bra tålamod, Jocke är så snäll så..." Blir tokig snart. Han är inte ett dugg snäll mot mig. Han är en helt annan person när vi är borta....Det är inte lätt å vara själv, speciellt då ingen förstår HUR man har det. Verkar ju inte hjälpa att berätta för nära å kära heller...USCH!!! Just nu avskyr jag mitt liv!!

Fick ialla fall mina böcker igår...2 skol-böcker å en scrap-bok. Mkt trevligt å kika i.
Idag hämtade jag ett scrap-paket med en massa papper...å stickers å lim...PAckat ner å sorterat allt redan, sen kom jag p¨å att jag skulle ta en bild men det orkar jag ju inte med nu...HAde tänkt att denna dag skulle bli en bra dag, att få mkt gjort...som att städa, scrappa, tvätta osv...scrappa vet jag väl inte om det går...mitt humör är verkligen i botten å då finns det verkligen ingen motivation å jag är inte lätt att inspirera då!!
Jaja, ska börja med att sätta igång en tvätt å tömma diskmaskinen. Sen blir det väl mer slaveri antar jag.
Men allra först blir det 2 st alvedon, så jag överlever dagen. Det dunkar något otroligt i pannan och bak mot nacken just nu.

Jockes scrapDenna gjorde han till gammelmoster Lena.
Fast han fick för sig att skriva bokstäverna på fel ställe ibland...
men såhär blev det tillslut.
Perfekt å ge de minsta spillbitarna till Jocke...fast han ville ju använda precis alla bitarna jag tog fram så...men fick han att spara några tillslut...och så tyckte han att han skulle sätta stickers i ansiktet...vilken tur att jag var med, annars hade det slutat litye hur som helst...han skulle ju ändå ge bortt den!!

tömt kameran nu!!

Här
har vi resten...å så har jag hunnit göra 2 nya med...
De 2 översta är de senaste.
De 2 sista är de sista jag gjorde 2007.
Och som vanligt så skiljer sig bildkvaliteten lite från bild till bild.
Vissa går bara inte å få bra bilder på,
medans andra går å få bra bilder utan problem. 
På den med paljetter ska jag nog försöka få paljetterna å fastna lite bättre. hade slut på lim av alla sorter förutom det allra kletigaste så fick testa å sätta fast med rester av lim men de vill ej sitta helt så jag får sätta mig å fixa det senare, när jag har tålamod!!! 


Annars så väntar jag hem 2 scrap-paket...tror det är 2...ett har jag fått å har för mig att jag beställt 2 till...en massa papper igen...nu är det köpstopp på papper!!!!! Blir spännande å se vad jag köpt...det minns jag som vanligt inte. Men det var bra erbjudanden å rea på mkt fint. Papper bla...jag är helt tokig i att köpa papper...haha. Man har ju några fler än man behöver...hehe...å så mkt spillbitar man har sen då...

fel ordning men de allra nyaste...


Det finns fler som är gjorda tidigare men i andra format å
finns lagrade i kameran för tillfället. Så jag får helt enkelt visa upp de senare.
Kameran var ju nytömd så det känns lite larvigt å tömma när man bara har
ca 10 bilder. Spelar ju ingen roll i vilken ordning jag visar...Den med mig själv
var totalt omöjlig att få bra i scannern eller photoshop...fotot ser fult ut men i
verkligheten ser det mkt bättre ut. Har ni samma papper kan ni ju
alltid jämföra?!? Fast det är nog fotot som ser mysko ut...bla bla bla...

Skolan igen då

Intruduktion i matten idag...vet inte om just jag måste gå men gör det ändå. Slavica skulle oxå gå å hon har ju oxå gått nu i höst så...sen har jag nog inget mer denna vecka...introduktion imorgon med men inte i mina ämnen. Så det blir på måndag klockan 15.00 jag har min första lektion. Å då är det matte. Sen är det matte tisdag å torsdag som vanligt klockan 8.15. Å sen torsdag 15.00 psykologi. Företagsekonomin vet jag inget om än...den är ju på distans så onsdag å fredag lär väl fokuseras på den kursen antar jag. Skönt schema men allt är antingen första lektionstid eller sista lektionstid...min hjärna funkar verkligen sämst dessa lektionstider.

trött på dessa...[uppdaterad]

Får en massa kommentarer hela tiden...senast:
"Pediastargateinfinity skrev:

Nice security code. Does it work? "

Eh, hallå?? Va snackar människan om? Vem är det???

------------------------------------------------------------

Och nu några minuter senare var det dax igen.
"Fabsleepercell skrev:

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all! "

------------------------------------------------------------
Alltså, dom kommenterar supergamla inlägg å alla inlägg är ju på svenska.....hur blir man av med dessa?? Fått runt 20 st såna kommentarer nu...


fäääärdig!!

2 st 6x12 är klara! På mindre än en timma blev de klara. Men har ju inte använt några dekorationer heller...bara papper, Thickers och rubons. Och 4 st foton oxå då. Bild kommer senare...tillsammans med de andra 2 jag gjorde innan  jul och Jockes Lo får jag ju visa sen med...ska bara fixa bilder på dom så kommer de väl in här senare.

scrappa

japp, det hade jag tänkt göra idag.
Skrivit ut lite foton. För en gångs skull så har vi både fotopapper och färg!!! Så jag har passat på å skriva ut 4 hela ark. 8 st normalstora och 4 större bilder....så nu är det bara å sätta igång. Tänkte börja med bilderna från juni 2006...haha, bättre sent än aldrig. Tänkte göra mina 2 första stående 6x12 nu. Bara gjort liggande innan. Vi får se hur det går...är ett tag sen jag pysslade nu...inte sååå länge sen kanske men känns ju väldigt länge sen då vi varit på landet över en vecka. Är ju van att pyssla i stort sätt varje dag så...
Jocke däremot, han scrappade i söndags innan vi åkte till Tant Lena inne i stan på middag. Han fick en massa spillbitar å han tänkte använda ALLT...men jag satte stopp för det...slöseri!!! Han fick ju faktiskt 3 foton så han har ju 2 till att scrappa sen å då kanske han vill ha lite fina papper oxå.

hur säger man...?? (inlägg nr 3 idag)

God fortsättning på engelska?? Eller liknande...tänkte ju skicka kort till Amerika men nu står det bara stilla...hehe
HELP ME!!

lite bilder nudå...

Jaja, lägger in lite nu direkt. Var väl bara några minuter sen(i förra inlägget) jag sa att det kommer senare men sk*t samma.

Lördag och söndag innan jul.Julafton morgon


Julklappar från Anna Linda Stina Patrick

Tomtebesök i Älta


Landet juldagen-nyår
Tomtebesök nr 2 på Vätö (farsan tyckte det var spännande...haha)

Bääbää

Jocke å pappas nya stil kl 00.30 nyårsnatten

vilka är dom???

Dom som lämnar kommentarer på engelska?!?!

Nu är ledigheten över. Jocke började dagis idag, jag börjar på onsdag men måste ju upp så Jocke kommer iväg. Blir endel tvätt å så nu. Har bara 1 maskin kvar så det är skönt!!
Imorse vaknade vi 8.45 å Jocke börjar 9 så det vart stressigt. Jocke var klar på 15 minuter konstigt nog. en macka fick han i sig oxå. Själv tog jag frukost efter jag lämnat honom på dagis. Hann ju inte direkt sätta på kaffeå sen hinna dricka...exakt ½ timma efter jag vaknade så gick vi här utanför. Att det inte alltid går så fort?!?! Fast det är klart, det var väldigt stressigt. Få ¨på alla vinterkläder å sen hitta hans rygga å proppa den med alla extrakläder. Själv glömde jag byta brallor...mysbrallor i stl L med häng i rumpan...inte vackrast men väldigt skönt.
Ska se om det finns några foton att visa sen...varit riktigt dålig på att fota i jul så vi får se om det finns nåt att visa.

Men det kommer senare det.