inställningar

Inställningarna på datorn har inte varit som de ska, har inte kunnat logga in på vissa sidor...mail å blog å andra ställen. Men nu kan jag logga in här ialla fall...scrapinstyletv går fortfarande inte...man måste ha flash installerat eller nåt...tycker att jag gjort det men det går ändå inte...skrivit en lista till Patrick så han kan kika på det...kan inte se videoklipp på facebook heller, jag hade visst fått nåra nya...

Nu e de påsklov!!
Mats sa att jag inte behövde göra klart geometriprovet....jubel!!!! Det hade gå¨tt bra, å ekvationsprovet gick oxå bra, jag som kände mig hur osmart som helst när jag gjorde det!! Å statistikprovet var "helt perfekt" sa han...sååååå skönt!!!! Bara ett kapitel kvar...det lilla jag hunnit göra idag har varit rätt lätt...grafer och funktioner...sen e det bara 1 prov kvar å nationellt prov oxå.
Men jag har ju två andra kurser oxå som inte e de allra lättaste så jag har att göra massor ändå. Det var det påsklovet det...ungefär. Liiiite ledigt ska jag väl se till å få...

Försökt å kolla efter scrap-butiker å har hittat en massa, men det känns som att jag missat några...
Och ni med lösen på era bloggar får skicka lösen till mig...

en lite paus bara.

Pust. Jag är såååå trött i skallen.
Igår hade jag planerat å göra ekvationsprovet men jag var så virrig å hade ont i huvet så jag kände inte för det. Gick dit ialla fall å fortsatte repetera. Sen hämtade jag Jocke i snöyran å han ville ju hem...NOT....höll på å frysa baken av mig...är väl därför jag hostar nu...
Övade vidare hemma å allt var ju superlätt...nästan allt.  Så i morse...(20 minuter försenad) så gjorde jag provet...å jag fattade ingenting...haha...jag var många gånger på väg å leta upp boken å börja bläddra som man normalt gör men hade ju ingen bok på bordet å varje gång insåg jag ju att det var provet jag höll på med...jag var nog inte helt vaken. Tror jag svarade på alla utom 1 fråga. De jag krånglade mest med var ju sånt jag kunde hur lätt som helst igår...bara räkna i huvet på nåra sekunder...men idag var det ju katastrof...sen blandar dom in geometri å procent å sånt med så man blir förvirrad. Vi får se hur det går...OM det gick öht...haha...nåt rätt måste jag ju ha...men jag är såååå osäker!!
Nu sitter jag å gör nästa prov framför soffan. Statestik. Det är ett HEMPROV så det är därför jag sitter hemma i soffan. Det är väldigt klurigt...men man får ju kika i boken å så...ialla fall gör jag det...diagram å median å typvärde å beräkna grader så man kan föra in i cirkeldiagram å sånt...lite pyssligt nästan...men det är många frågor å på nästan alla är det a,b,c och d oxå...Vi får se...har ju 2 dagar på mig.
Imorgon går jag dock i skolan på kvällen så ska väl försöka friska upp minnet lite inför den lektionen...tror det är sista lektionen sen har man bara sina deadlines å tänka på...därför är det skönt å få alla matteproven klara innan påsk för det lär ju bli endel annat plugg då. Har psykologiprov veckan efter lovet å så ska väl mitt 3e arbete in där nånstans oxå...
blablabla...

Har ialla fall scrappat lite nu men har inga bilder ännu...
Och sen så är det så att våra favoriter i datorn är rensade så jag kanske inte hittar till alla bloggar å andra sidor...(och inga lösen heller, det får ni väl maila till mig om jag är välkommen å läsa era bloggar...tex Anna A, Linda A...).
Ska kika lite bland mina kommentarer sen så jag hittar till nåra av er.
men först kaffe å lite matte.

ett JiPPi...

detta fann jag precis i min mail
"Hej, ditt resultat på  provet: 46 av max 62 = VG

Mvh
Christer"

Jag som övade så dåligt på alla mysko ord osv...trodde inte de va viktiga så trodde ju det skulle bli ett ig i värsta fall...men nu blev jag ju glad...hehe.

trubbel-bubbel

som alla vet är ju datorn knäpp. Har nu satt igång den gamla...men den låter ju såååå mkt så man orkar ju inte sätta sig å ta tag i saker å ting. Lämnade datorn till Patricks arbetskompis i söndags...vi får se om vi får den att funka normalt igen. Å hoppas Patrick sparat allt viktigt...typ foton!!!!
Nu lyckades jag få igång tangentbordet oxå, så NU passar jag på å meddela läget här.
Bloggar kommer jag inte in i än...de med lösen å såp...eftersom jag inte har lösen sparade på denna dator...får  väl hem andra datorn senare i veckan så...klar att använda hoppas jag.

Hm, va ´var det jag skulle skriva nu...
Jaja, anledningen till att jag är så osocial på nätet vet ni nu. Tangentbordet har ju inte funkat sen i lördas, men nu fick jag igång det bara sådär...helmysko.

Nu ska jag smyga in på mailen å det lär ju va huuuur mkt som helst å gå igenom där...fy va tråkigt.