Tävling Leaf

TÄvling hittar du här:
www.smyck1.blogg.se
http://smyck1.se/Com_Main.aspx


Tävling - produkter från Barry M

Hos Dorion finns en tävling med ett samarbete med IaMias.se.Sånt gillart jag så jag e med!!

Tävling [igen] krukgubbar

Mera tävlingar!!! Dessa är så söta, å Jocke ville ha såna så jag e med!!

EN PERSON FÅR VÄLJA TRE GUBBAR!

Bild & sponsor: Innerum.se

Du har t.o.m. tisdag den 29/9 på dig att delta. Delta hos: LivingLikeLinda


Tävling DISP REPAIR

Ni kan nu vinna det underbara schampoo & treatment ifrån DISP REPAIR hos CreativeLounge

HOS Prinsessans dagbok.

tävling armband.Hos
Madde hittar du denna tävling.

chili update

I söndags såg den ut såhär.Tävling - Presentkort

"Nu kan ni vinna presentkort som ni kan handla för hos Baresso
Och det är hela 3 stycken presentkort som lottas ut.

För att vara med och tävla går du till Millahs blogg.
Hittade en hel del intressant hos Baresso!!

dags att fixa naglarna!!

Det lilla som va kvar av det gamla lacket e borta nu å har bara hunnit tillbase coat...nu ska bara färger väljas å sen ska det målas, men det får bli senare det...å det vet vi ju alla att senare kan betyda en helt annan dag när det gäller mig, men ska försöka få det gjort idag.
Tanken var att vi skulle åkt till Maxi å handlat men det blev inte av å nu e de dax att hämta Jocke, sen kanske det får bli maxi ändå, jag vill helst slippa det i helgen...har för mkt inbokat för att kunna klämma in storhandling oxå. Så idag vore ju toppen. Men nån ska ju laga mat oxå, å det brukar jag börja med efter jag hämtat Jocke men handlar vi så lär man ju hungr aihjäl innan!! Men nu e allt förberett så får laga lövbiff med fyllning ändå...Alltid får man vänta...sa till Patrick att vi skulle åka till Maxi vid 13-13.30 typ...å vi har ju kommit långt?!?!? Inte så värst kanske.

Men nu ska Jocke hämtas å sen får vi se hur resten löser sig. Jag e så hungrig nu så...å trött...känner ju inte alls för att laga mat men jag måste ju.

Sen e de prov i infola på fredag...å feB nästa måndag. (ramadan-avslutet=vi e lediga!!) Så söndag måndag å tisdag sitter jag fast i böckerna!!! Med penna miniräknare eller datormus i handen. Öva så ryker!!
Imorgon ska vi fira Mathilda som fyller 20 i veckan. Så imorgon hinner det inte pluggas så mkt. Men på söndag tänkte jag hinna  med lite ialla fall...även om jag inte e hemma så åker böckerna med. Usch, jag gillar inte prov, spelar ingen roll om jag övat supermkt...blir supernervös ändå å blandar ihop grejer...hjärnsläpp på topp är ju ju när man har prov!! Så det blir en intensiv vecka att "se fram emot".

Vart tog Patrick vägen nu då???

min tur att vinna???

Hos goooa kan man tävla.

*
*

Vinn valfri accessoar från

 
www.eliteladies.se

2 vinnare kommer att dras

*
*

Kanske nåt av detta??


Örhängena gillar jag!!!


är det Jocke dom pratar om??

http://www.kanalen.org/foraldrar/forum/read.php?f=39&t=81629&a=2

Alltså, det är ju bara pest å pina!!! Man vet verkligen inte vad man ska göra, mna har provat allt å har helt enbkelt slut på ideer...å så har man själv tider att passa å annat viktisgt som ska göras...inte konstigt man e sönderstressad!!!

Hans fröknar verkar ju inte så intresserade heller, finns en som är bra men hon är så sällan med ute tycker jag. Tror hon e lite "chef" för avdelningen å gör mkt pappersfix å sånt. Hon hjälper till å pratar med Jocke när det är nåt...de andra verkar mest handlingsförlamade, de e bara där för att gå emellan slagsmål känns det som...
Tyvärr så är enda morgonen jag hinner prata med dom på fredagar å då har hela deras avdelning morgonmöte å då e det ju fel personal som har hand om barnen. Eftermiddagarna har jag fullt upp med att leta kläder, fruktburk, få ner Jocke från lekställningen eller nåt träd...då e jag så trött å vill bara hem typ, å rätt så irriterad när Jocke gör allt tvärtemot...å sen blir man ännu mer irriterad när man ser fröknarnas söta små leenden...tror dom att jag tycker det e kul å behöva tjata å skrika...?!?! Kanske dom tycker det e kul??

Jaja...man får hoppas trotsen lugnar ner sej snart...han har ju varit i trots nästan ständigt fråm 2½ års ålder...nån vecka som varit lugn bara nån gång...Andra barn verkar ju va i trotsålder i perioder å sen lugna "normala" i perioder...så e de inte här!!! Ganska jobbigt!

Nu måste jag äta nåt innan jag svälter.

....mera tävlingar....

S * M * I * N * K


IaMia's

Tävla?? Gå till Millah...


--------------------------------

Skola idag, mkt räkna men tyckte vi kom rätt långt...gjorde lite hemma sen oxå.
MEn det e mkt kvar...å för lite tid till provet känns det som, men vi kommer få ha ett formelblad på provet så känner lite mindre panik nu när jag vet det.

Klockan börjar bli mkt så ska ut å hämta hem Jocke...

Sen ska jag göra varma mackor med kantareller å ha myskväll.


14 september

11.00

Vi verkar ha förlorat internet. Igår kväll försvann det vid 20.30 kanske och imorse fanns det inte heller… fast det står att vi har signal…
Men träffade Mirka i skolan å hon hade samma problem… vi bor ju på samma gata. Så då är det väl så i hela området… då e de inte jag som surfat sönder internet… haha.
Idag har vi hittills haft en lektion, FeB å de e bra snurrigt. Men lyckades räkna ut allt rätt, med hjälp av ”fusklapp”. Men det e ett steg i rätt riktning, att man lyckas plocka ut det rätta man ska räkna å inte bara gissar att det å det ska räknas. Men det e prov om 2 veckor så det känns lite panikartat, att hinna med å att få in formler i skallen, eller rättare sagt para ihop formlerna med rätt grej. Formlerna kan jag egentligen men måste hela tiden titta tillbaka för att se vilken formel som ska användas. De e så lika varandra så det e inte konstigt man blir snurrig i skallen.
Om 1½ timma kommer Linda hit å hämtar mig, då ska vi ha IT Kalkylering i 2 timmar i det trevliga bastu-datarummet. Det e sååå varmt där, å det lär ju inte bli bättre nu när solen e framme.
Man behöver inte va med på alla lektioner men eftersom jag aldrig hållit på med Excel tidigare, alltså på RIKTIGT så kan det va bra å va med, jag fastnade ju förra gången å jag tror å hoppas att det e just det vi ska gå igenom idag. Han sa att det egentligen var omöjligt å förstå sig på just den biten men att vi skulle läsa igenom å kolla lite, å det gjorde jag å jag försökte hajja grejjen men det gick bara inte… så idag kanske man får nåt bra knep till det hela. Skulle ju gå vidare men eftersom nästa grej var fortsättning på det så gick ju inte det heller… men men…
Kolla på mina fina kalkyluppgifter på FeB eftersom jag inte har internet… gu va skoj å kolla mailen sen, eller inte… den lär ju va fullproppad med skit.
På med kaffe, käka en mjuk banan å fram med papper, penna å miniräknare… sen får vi se vem som har piggast skalle… inte är det jag inte… den e redan rätt trött… hållt på med bidragskalkyler i 2 timmar å det e nytt för oss… mkt info att ta in… sen ska man förstå det hela också… usch å fy…

Fortsättning följer… när internet e tillbaka…

-------------------------

16.50

Hemma igen, å lika arg som vanligt. Jocke gör verkligen ALLT för att reta upp mig. Tröjan e inte upphittad ännu, å det tog 1 timma idag igen å hämta han. Ska be Patrick ta hand om hämtning och lämning resten av veckan. Jag orkar bara inte med det. Jag ska ju försöka plugga men det e inte så lätt när dagen börjar som den gör å att fortsätta hemma sen när man är ännu tröttare och ännu argare så går inte det heller. Idag gick det så långt att jag fick ringa Patrick...men han kommer inte hem förä'n efter fritis stängt...annars hade jag sagt till fröknarna att jag ger upp å han får va kvar för jag orkar inte, å har inte heller tid... men det går ju inte om de stänger.
Undrar vad Patricks hef skulle säga om Patrick fick ta över den biten, han skulle antagligen bli så SUR!!! Om jag känner han rätt...det e bara hans problem som e viktiga typ. Sen hur mkt PAtrick försöker få saker å ting fungera på jobbet vet jag inte, antagligen inte så mkt. Fattar inte vad problemet e...löneförhandla...ge pikar till en snål nyrik människa...nja, det fungerar inte...vill man inte fatta så gör man det inte heller...sagt åt Patrick flera gånger att det inte funkar, är det så farligt att prata ordentligt?? Sist hade han försökt få högre lön genom att säga att jag är arbetslös å det går knappt ihop hemma med betalningar osv...då säger hans chef att "...SNART blir det så hemma hos oss oxå..." dom fick barn i somras, å frun...jo hon har ett välbetalt jobb, så visst får dom in pengar ändå...det fick ju inte jag...å Patricks lön på 20tusen...vad e det jämfört med chefens?? en 50-öring eller nåt...
Frågan e om det går å prata med vanliga ord å få han att förstå att man vill ha högre lön?!? Man har ju rätt att löneförhandla så varför skulle inte Patrick göra det?? för första gången...hur länge har han jobbat där??? 10 år ialla fall...
Men just nu e de lämna å hämta på fritis som e VÅRAT problem...jag fixar inte det helt enkelt...e så nära att börja gråta varje gång jag kommer dit å det e omöjligt å få hem grabben...å försöka hålla grodorna rätt i mun å ha en "normal" ton...det går inte. Å hans fröknar bara ler...Nån annan fröken från skolan sa nåt till mig å log..."INTE ETT ORD!!" sa jag å vände mig om...Jag är så arg så jag håller på å explodera så säger nån nåt så får dom va beredda att jag hugger till.
Jag fattar inte vad som hänt med ungen men han har blivit ett monster jämfört med innan, då var han redan jobbig på morgon å vid hämtning...men nu e han nåt helt annat.

Nu ska jag ta några alvedon, hoppa in i duschen å sen får vi se om det finns nån tinad mat...
Sen ska jag försöka plugga lite till...om det går...just nu känns det omöjligt, men måste ju.


Tävling nr 2


Joy of Giving
Även denna tävling hos Millah.
Gå dit å tävla om ram och andra fin fina saker!!

gröna lund och TÄVLING!!

Igår var vi på Grönan, Jocke va lite feg i början å sen när vi andra va lessa så ville han helt plötsligt åka lite.
Mora träsk va även där å spelade å det var ju skoj.
Var helt slut i kroppen sen...åkte in med 10-tåget å kom hem till märsta vid 19-tiden...mkt promenerande vart det...tog några få bilder bara...glömde ta bild på Linus, han hade blivit så stor. 8 månader ungefär tror jag.

Så har jag funnit en tävling igen...sånt här gillar min mamma så vinner jag har jag en fin julklapp klar.

Från
Lindas Smycken
Vill du oxå tävla?? Gå till Millah å kika bland hennes tävlingar, hon har tävlingar hela tiden!!!

ibland blir man lite less..

på ungen.
Tog väl nån timma å hämta han...hans tröja e borta å han vägrar leta...
"Du får leta..." "Eh, jag kom hit NU för första gången idag...har ingen aning om vart du varit"...bla bla bla...kottar å andra grejjer e viktigare...å när man säger nåt som " du letar VERKLIGEN ordentligt" när han hänger i nån trädgren så skrattar han för det jhag sa var så roligt...man blir ju bara argare än argast ibland. Stackars hans fröknar som får se mig ARG jämt...
Nu e vi hemma men utan tröja...När patrick kommit hem ska jag skicka iväg dom till skolan så får han fortsätta leta!!! Han e så slarvig å lat å blir väldigt otrevlig när man tjatar på han....vad ska man göra??
Min bekymmersrynka har vuxit fast i pannan!!!

HJÄLP!!

Varmt idag!!

Innan 8 i morse så var det rätt kallt ute men sen kom ju solen å det var riktigt varmt. I klassrummet är det olidligt då det e soligt. Det e normalt redan varmt därinne...i data rummet. Å vi hade fönstret öppet men det rinner om en ialla fall.
Fick några uppgifter gjorda ialla fall.

Sen hem, satte i färg i håret å nu e de urtvättat, passade på å duscha oxå...få bort övrig färg som hamnat i nacken å på andra ställen...å så e tvätt nr 2 igång...färg-handdukar å sånt.

Ska gå å hämta Jocke om en stund, försöker få håret lite torrare först.
Drog på mig mina ONLY-jeans nyss, de e så tajta. Ingen stretch men när de väl e på så sitter de snyggt men de e tajt å sitta. Kom just på att jag ska ta på nya strumpor oxå...blir knepigt...haha.

Får se vad man hittar på sen, kolla på film kanske...scrappa kanske...ja jag vet inte. HAr inte så stor lust till nåt så vi får se. Ska slänga in Jocke i duschen direkt vi kommer hem tror jag, han har inte duschat på flera dagar så det läör ju behövas nu. Imorgon ska vi antagligen åka rätt tidigt så e väl lika bra å ta det idag. Tror vi ska till grönan imorgon med Peter, anna och deras lilla Linus om inte nåt har ändrats.

soliga morgon


God morgon.
Skönt!! Slapp bråk med Jocke...Patrick har jour idag så han behövde inte åka så tidigt så han körde Jocke till skolan för 20 minuter sen. Å jag slapp gå. Nu ska jag sätta igång en tvätt, vattna blommor...kanske man hinner ta ett varv med dammsugaren sen oxå...SVARET på bilden igår e alltså dammsugare!!
Sen ska jag väl färga håret med...men jag har ju skola så jag tänkte att det e bättre å göra det efter skolan, om jag hinner så får det bli innan jag hämtar Jocke i skolan. Borde gå å handla oxå men känns som om MAXI är ett bättre ställe, tror det e mkt som ska handlas så...
Annars kanske man hinner pyssla...jaja, det visar sig vad jag hinner med idag...ska väl hinna få i mig lite kaffe å banan innan skolan oxå. Klockan går så fort ibland så man hinner inte med nåt alls.

Va få läsare man får när man gör så få inlägg...i somras uppdaterade jag något oftare å fick bra många fler läsare. Men nu hinner jag inte med det riktigt...eller, rättare sagt...har inget vettigt att skriva eller visa...hinner inte surfa runt så som jag gjorde då...

11 september...Hoppa det INTE händer nåt idag!!!

Tröttis torsdag

Torsdagar e jag ju extra trött.
Får se hur det går idag. Drack 2 koppar kaffe i skolan men nu e jag supertrött igen.
Har börjat med lite nytt i FeB, så i helgen ska jag försöka få in alla tidigare formler...lättare sagt än gjort...kan formlerna rätt bra men parar ihop dom med fel grej typ...fast ibland går det prima...

Sen vart det personlig försäljning, mkt skriva igen. Å trötta började vi bli för det blev fnittrigt tillslut...haha, en klass med bara tjejer...sen på personlig försäljning så e de 2 killar med oxå...fast dom fnittrade dom med.
Såhär dags är det ju normalt å va trött men vi börjar redan innan lunch å bli trötta å fnittriga.

Igårkväll var jag piggelin, så jag scrappade, ringrostigt minst sagt, inte helt nöjd men kan inte komma på nåt mer å sätta dit så får nöja mig så, men bild får ni se en annan gång!! Båda kamerorna e ju nyligen tömda så känner att det får vänta.

Nu ska jag göra kaffe igen å se en film tror jag. Å sen göra köttbullar å makaroner bara. Det går fort, passar mig utmärkt en torsdag, när man inte har rester...det passar ännu bättre men det finns inga rester!!

Sen kanske man kan scrappa mer?!? Om man orkar.

Vad är detta??
Ledtråd: Något jag MÅSTE använda imorgon!!

önskelista

eller nåt.
fredflare
Massa kul grejer å snygga gfrejjer...å jag kan skriva bra idag...jojo.


chiLLLLin

Minns ni den??
Har ju nya bilder på den...2 veckor gamla dock...
Från början såg den ut såhär...
31 maj.

Å sedan såg den ut såhär.
4 juli.

Å sen såhär
19 juli.


25 juli.

Sen blev det augusti
1 aug.


7 aug.


Och de sista bilderna från 30 augusti.


Man ska alltså plantera om till större krukor 3 gånger.
Frukterna ska bli väldigt starka, å bli röda...får se om vi kommer så långt...för mig brukar det skita sig när det gått så bra ett tag å sen bara tvärdör ...men nu e de mamma som fixar med den där så får hoppas det funkar.
Vi ska kanske få en citron oxå eller var det var.
Det e pappas jobbarkompis...på 35 år snart som har gröna fingrar, han har torkat chili själv å sen satt den, å vi fick en. Kul att det blir nåt!!

mitt i veckan.Idag har hjärnan fått arbeta...fick knappt nåt gjort själv på 2 timmar men försökte hjälpa Linda som fått hjärnsläpp.
Å försöka förklara kalkyl formler e ju inte det lättaste...men Donya verkade fatta vad jag menade så det var inte fel på min förklaring. Linda fattade inte så mkt mer efter det men det kommer nog. Själv försöker jag få in formlerna i skallen men de e så många olika så allt blir virrigt.

Sen har vi haft data...eller jobbat med excel. Gick ju bra först tills jag kom till den sidan läraren snacka om...vi skulle kolla på det men att vi senare skulle gå igenom det...men jag försökte göra uppgiften men jag hittade inte rätt grejjer å gå vidare till nästa uppgift gick då inte eftersom jag inte lyckats med denna. Läraren hade samtal med de som gjorde provet så kunde inte fråga. Men jag ligger inte efter, snarare före så jag gick hem tidigare istället.
Laddat ner uppgifterna på hemdatorn med så kan ju klura med det när jag känner för det.

Nu luktar det som att mitt kaffe klart. Ska sätta mig å kika på kalkylerna en stund å dricka kaffe. Ska nog dra igång en tvätt först, bytt sängkläder så tvättkorgarna e överfulla...lika bra å ta hand om det direkt.

Sen ryktas det om svininfluensan. en i min klass har en dotter som har ett fall i sin skola. Hon har försämrat immunförsvar så hade dom gått i samma klass  hade det blivit akut med vaccin. MEn de gick inte i samma klass så hon får inget vaccin nu. Vet inte vart dom bor men tror det var i Sigtuna.
Sen hörde jag ett rykte om att det finns ett fall på Edda oxå. Där går ju Jocke. Fast det här var på förskolan, å Jocke går ju i skolan...men men...man vet ju inte hur man ska reagera heller, vissa dagar e det helt ofarligt å andra dagar så börjar folk dö av det å sen e de ofarligt igen...om folk dör av det så är det väl farligt?!?!

Tävling!! smycken.

Myrins har en bloggtävling även hon, där man kan vinna antingen ett par coola örhängen eller ett snyggt armband!
parlsmycken.com
Villd u va med så klicka dit du med.


En tävling till


Jag är med och tävlar hos
Millah
om en hjärtformad fickplunta från myHeart.
Hos myHeart är det Alla hjärtans dag varje dag hela året.
Var med och tävla du med.

tävlingar nr 4

Alltså MILLAH har mkt bra saker som lottas ut. Varför inte vara med?!?
Goldwell

Sånt här behöver man ju alltid!!

tävlingar nr 3

Hos Millah kan man vinna både det ena och det andra.
FliqueGå in till Millah å tävla du med!!

tävlingar nr 2

Och detta. Tävla hos Millah oxå.
Alomar

Kolla Millahs blogg.
Regler å sånt finns där.

tävlingar!!

Hos Millah kan man vinna en Goodiebag. Hälsa på hos Millah om du vill vara med, finns fler tävlingar.

Divinity Hair & Beauty Products


kalkyler hit å dit.

Hette inte inlägget igår nåt med hit å dit oxå...säger jag så ofta eller??

www.worth1000.com
Hungrar ihjäl snart men har fastnat med ett problem...blir tokig på alla siffror just nu.
Ibland e allt så enkelt å ibland krånglar sig allt...
Men jag ska testa en stund till så får vi se...gick ok i skolan. Lyckades lösa allt precis då Kjell skulle gå igenom allt!! Å då känns det ju lite roligare när man gjort rätt.
Men här hemma så e de ju ingen som kommer med lösningarna serverat...så svårt å veta om det blir rätt å sen krånglar man till det ännu mer.

Hungrig var jag oxå...men det får bli en liten fika bara. Snacka om att missbruka koffein när man går i skolan...först frukost, sen e-2 koppar i skolan å sen hemma 1-2 gånger till...ändå känner man sig död.
Maten e framtagen ur frysen ialla fall. Det e nåt jag bara glömt bort hela tiden under 2 veckor, men idag kom jag ihåg...tur det för alla "reserv"-rätter har gått åt de andra 2 veckorna jag glömt ta fram...haha. Å handlarlistan e tom...måste gå igenom alla skåp å inventera!!
"Stängt pga inventering"-skylt ska jag sätta upp på ytterdörren då!!
Jaha, nu va tvätten färdig...måste bara tömma så jag kan hänga upp den nya tvätten å så sätta på lite kaffe kanske...måste få i mig nåt innan jag hämtar Jocke!!

Vilken frisyr å färg ska jag välja??

www.faceinhole.com

kantareller hit å dit.
(bilder från sommar 2009)
Jag å mamma har plockat så mkt kantareller att vi blivit besatta. Så fort jag blundar sert jag kantareller, mossa å torra pinna...
Svårt å säga exakt hur mkt det blev men närmare 30 dl. (som vi kokat bort vätskan ur.) Plus en hel systemkasse med gul trumpetsvamp och lite trattkantareller. Sjukt mkt...
Jag e helt gul om fingrarna, det går inte bort! Å ont i kroppen. Gör ont å sitta, å fingrarna e helt skakis. Kroppen har fastnat med axlarna uppåt å ryggen böjd. Invalido typ. Men men...vem vet, det kanske inte kommer nåt nästa år å då har vi antagligen kvar i lagret. Jag har fryst in 10 dl. Sen har jag lite till i Sollentuna som inte hann bli klart. Det kommer ju räcka ett tag. Sås å omelett å varma mackor!

IDag har jag varit i skolan igen. Jocke va lite småstrulig i morse å vägra klä på sig å så men vi kom iväg tillslut å jag kom i tid till min skola. Pratade med han om sitt beteende på vägen å han höll med att det var trevligare idag.
Han fick sånt där utbrott i fredags kväll oxå, å nu fattade mina föräldrar hur det egentligen var...det var värre än de föreställt sig. Det e s¨å svårt å förklara utan att det låter överdrivet, fast man själv vet att det inte är överdrivet. Vissa saker måste ju upplevas för att man ska förstå det. Lite grann som matte, man måste ju själv lösa problemet för att förstå...man kan ju inte bara läsa att så å så ska man göra, man måste ju testa oxå. Matte å kantareller e vad min hjärna tänker på numera.

Idag e de prov, men det ska inte jag göra så jag har slutat för idag. Vissa lät väldigt oroliga för provet. I fredags frågade Lotta mig om nåt å då sa jag att det inte kommer på provet...haha, tänkt om jag ljög nu...det e ju inte samma prov som jag gjort så man vet ju inte. Men de prov jag gjort...(2st) så har det inte varit med så...utan det e ju mest företagsformer, resultaträkning å affärside som borde va med på provet.
När jag gick småföretagande så var det ju endel annan räkning med å det har vi precis börjat med nu i feB-kursen. Nu kommer det bli jobbigare, mkt räkna!! Men vi kommer ju göra det varje dag så det borde väl fastna tillslut.

Nu ska jag ta å fixa med annat, har en massa tvätt å ta hand om, å borde väl dammsuga oxå men jag har så ont i ryggen så jag vet inte om det blir av idag. Rätt soligt nu så kanske ska sätta mig i solen å läsa en stund istället...först tvätt sen ta lite fika å bok...dammsuga kan jag göra när det regnar...å då kan man hoppas det blir åska för då slipper man dammsuga...haha...hade sladden i en gång när det blev åska å då sattes dammsugarn igång bara sådär...å taklamporna började tändas å släckas å tändas igen...å telefonen började ringa en annan gång...på nr-pres. stog det bara en massa nollor. En annan gång så började min spargris att spela. Hade en glassbil som spelade deras signatur när man la i en peng, den började spela oavbrutet under någon minut. Så blir det åska sätter jag mig mitt i lägenheten å håller för öronen.
Men nu e de inte åska å jag hoppas det inte blir det heller, för jag gillar inte det. Ska väl ta å göra det jag ska istället för att babbla om åska!!

Skulle åkt till dalarna OXÅ i helgen men det blev inget. Förkylningstider!! Har själv haft nåt på g. Varit ok i helgen kännat av hals/öron lite grann i korta stunder men har gått över fort. Va värre tidigare då det inte släppte. Får hoppas det har gett sig nu.


scrappeliscrap

inte för att jag HAR scrappat nåt sista tiden men jag har ju köpt lite grejjer så jag SKA scrappa snart.Det var veckans inköp det. Handlade ju lite frå¨n handarbeta tidigare oxå men det hann jag ju sortera in på sina platser innan jag kom på att jag skulle fota å visa här..jaja...ni får se resultatet av materialet isytället...

Ska kolla om den andra kameran ska tömmas oxå. Ladda batterier oxå kanske.

mkt trevligt.

innan jag gick till skolan å hämta Jocke så kom posten...scrap-tidning å en avi...fick ju en avi igår med...så fick bli en sväng till ica å vipps så har man 2 scrap-paket å njuta av, men har ju så ont i skallen just nu så nåt pyssel lär det inte bli idag...

Å arg igen...ungen väsnades i trappen så fick springa ner å kolla va han gjorde. Jo, då kastar han ryggsäcken upp för trappen å den studsar mot räcket så det skakar å dånar....så släpa upp ryggan å sen försvann Jocke...jag sa att han inte fick va ute. Han har blivit så elak sen han började i förskoleklass så belöna han med att va ute å leka å göra mer bus med polarna tycker jag inte...men han försvinner bara å då vet man inte alls vart han är.
Området vi bor i e så stort så¨man kan leta i evigheter. Men idag tänker jag inte leta, tänker inte ens gå ut å hämta hem han till maten...just nu struntar jag i han. Han beter sig så illa, å han verkar inte ha lärt sig nåt från i morse då kudden rök...Tänker sluta lämna han i skolan å tänker sluta att hämta han. Det får nån annan göra!!! Låter kanske dumt men man får nog efter ett tag, å jag har bra tålamod. Det jobbiga e ju att han aldrig beter sig så annars...bara mot mig typ, å oftast när ingen annan är med, ibland händer det ute på gatan men de e aldrig nån man känner som får se cirkusen. Våldsam, kaxig, elak, svär, tror han bestämmer själv...man tål inte hur mkt som helst, å värst av allt e ju att det sitter i hela dagen om dagen börjar med bråk. Sen när det börjar lugna ner sig e de dax att hämta han å då börjar m,an om från början. SUCK!!!

Nä, nu ska jag käka middag å sen ska jag titta på tv.

jobbigt värre...


Idag är allt bara jobbigt!!!
Allt började lugnt å sansat på morgonen tills det var dags att gå...då blir Jocke jättearg för att att han inte får ha gympadojjor...de va ju blöta å leriga inuti så...Å sen vägra han gå på toa å allt möjligt. Började slå på mig å ha sig...slå i dörrar å väggar...stackars grannarna!! Han slog i mage jättehårt, börja sparkas på smalbenen å sen stampa mig över fötterna...Jag blev så förbannad så jag klippte sönder hans kudde. Då blev han såklart lessen men sen börja han slåss igen en stund å sen kom vi iväg. Å sen spelar han dum å fattar inte varför jag blev arg när vi pratade på vägen till skolan...
Sen har jag varit i skolan från 9 till 12.30...supertrött verkligen å e fortfarande såååå arg. Han beter sig så här varje morgon...men idag var det värre...idag var det HÅRDA slag. Inte konstigt man e full med blåmärken jämt! Det förstör ju hela dagen!! Tur man har några i skolan som kan få en på bättre humör tillfälligt ialla fall.
Ska vila en stund nu å sen hämta Jocke. Får gå till centrum å hämta mitt paket som kommit oxå. Skulle gjort det igår på vägen hem med det blev skyfall så vi gick raka vägen hem istället. Helt blöta.

Tim testar T.E.N.SKänns som att en hel del av mina kompisar skulle kunna testa detta...haha.

nej nej nej...inte nu...

känner att det börjar göra ont i ena örat å lite i halsen när jag sväljer...ska kurera mig ikväll med te å filtar. INTE LÄGE...fullt upp i helgen å så börjar nya kurser nästa vecka...så får inte bli sjuk nu...

ungar ungar ungarSkoldagen e slutt...sitter nu å ska hålla mig vaken. Dricka lite kaffe blir bra då!
I morse så regnade det...blä!!
Jocke va en duktig kille först...va uppe innan min klocka ringde å va påklädd dessutom...åt upp frukosten å borstade tänderna...sen skulle vi gå...någon VÄGRADE GÅ!!! Så jag gick...han brukar ju komma efter om jag kommer för långt borta men...inte idag...istället försvann han helt...så jag fick gå tillbaka å kolla baksida, i porten, sick sacka mellan husen...å sen gick jag raka vägen till skolan å då hade han precis kommit dit...å då va jag ARG!!! Så då fick jag skälla på han mitt framför fröken å kompisar. Då skämdes han...sen gick jag till min skola...av nån väldigt underlig anledning så kom jag dit i tid...på minuten va jag i klassrummet. Men svettig å blöt av regnet...sen satt vi mest å räknade. HAde bara den lektionen idag så det va skönt...å fixat intyg till kommunen oxå...knappt nån som hade tid men de va ju bara å vänta. Annars brukar ju jag själv ha rast å har då inte tid å vänta eller så e ju alla där på lunch å vem orkar vänta 100 år när man slutat...eller vem kommer ihåg?? Men nu e de fixat...å så har jag skrivit en lapp till patrick att han kan lägga det på kommunens låda imorgon bitti så slipper vi frimärke. Räcker väl med kuvert...det e ju en sån löjlig grej så inte tänker jag slösa ett frimärke på det inte!! Har jag fått göra förr ju. Dessutom så står det redan på deras datorer att jag studerar...varför måste intyget in??

Ska bli gott med kaffe ialla fall. Äta nåt kanske...men vad? Väntar på posten oxå...hoppas på å få nån trevlig avi...eller varför inte två?? För då e de bara ett paket som jag väntar på men det kommer senare. v. 40 kanske...ville ha allt i samma paket...v. 37, 38 å 39 levereras det...får se om det bli i ett paket nu...råkat ut för det innan att de delat upp det fast jag valt ETT paket. Å en gång blev jag lite arg, ett par år sen?..valt ETT PAKET, fick 2...resten skickade de inte för att det var för lite...VA?? Men skit i det då...då får ni 2 saker MINDRE sålda...
Hämtade ut sista böckerna igår oxå...fick hem en avi i brevlådan...å så står det ICA Valsta...VA?? Valde ju schenker å det står på kvittot att det kommer till Presentklippet...Inga problem egentligen men det blev ju fel ändå. Butikerna ligger under samma tak så behövde ju inte ta nån omväg eller så...men det e inte alltid saker å ting fungerar som det ska.

Kaffe kaffe kaffe...ungar ungar ungar...regn regn regn...men nu e de nästan soligt. å tvätten e klar. Ska dra igång en till på en gång tror jag så e veckans tvätt klar! På fredag blir det stressigt. Först skolorna å sen hem å packa om man glömt det imorgon å sen blir vi hämtade...kommer bli mkt svamp-promenader i helgen...rätt kul att så många i min ålder plockar svamp...flera i klassen som gör det...trodde jag var ensam om det typ. haha. Finns mkt i år så då plockar man egentligen för mkt men vissa år finns knappt nåt alls å har man tur så e lagret i frysen inte slut å det räcker 2 år...det kommer det kanske å göra denna gång...har några liter sen semestern. Å mer ska det bli!

Nä, ska läsa "läxan". Läsa kap 1 i personlig försäljning. Kommer inte fatta nåt bara...min hjärna e inne på att räkna å inte att läsa (och förstå). Man blir rätt van att räkna, lite text å lite siffror, å siffrorna ska in på rätt ställe...sen när det bara är text så funkar inte skallen lika bra längre...eller nåt..

Åter till kaffekoppen!

så skönt när man fattar


Vi håller på med lite räkeuppgifter i skolan nu å det e så skönt att man fattar allt på en gång...repetition för mig å jag fattade på en gång...å det e samma för Linda men hon rör till det lite...haha...men man får hjälpa varandra...haft rätt på allt idag så det e ju kul. Sen startade vi en aktie-tävling som ska hålla på till i jul...eller var det ännu mer?!? Men i november ska vi ta å kolla mer på det å se om vi ska lägga om det. Vi fick 50.000 kr var å jag å Linda gick ihop å hade då 100.000 kr som vi fördelade ut på 4 olika företag...så vi får se hur det går...vi ska vinna har vi bestämt...sen jobbar hennes brorsa på Astra Zeneca som var det ena företaget vi valde så hon ska höra med han sen när vi närmar oss november å se om vi ska sälja eller köpa fler...men då måste vi sälja andra ju...skoj med lite lek i skolan oxå.
Vi har slutat för idag...hunnit med mkt idag...först redovisningar med grupparbetena. Sen budget å sånt...inventering å bla bla bla. mkt skriva som vanligt men repris för mig men all repetition behövs för det är så rörigt...mer å mer rörigt för varje lektion...nästa vecka börjar vi med kalkylering...då börjar det på riktigt lixom.

Satt igång en tvätt nu...ska hälla i mig lite kaffe så jag orkar va vaken. Sen hämta Jocke å hämta ut lite böcker...hinner jag innan så går jag till skolan å fixar intyg till kommunen som jag glömmer VARJE dag...eller när jag kommer ihåg det så är ju ingen där...vid lunch...

Å så ska jag ta fram fisk så vi får middasg ikväll oxå...det är ju en bra ide kanske...handla lite kanske...
Sen måste jag hinna duscha å tvätta håret. skitigt som det börjar bli så lär det va riktigt skitigt imorgon.
Å vad var det jag skulle skriva nu då...jo duscha lär väl behövas extra...haha. Jocke strejkade i morse å jag blevb ju sen till skolan, visste ju att vi skulöle gå igenom grupparbetet en stund innan redovisningarna så jag fick liiiite brådis. Följde inte ens med Jocke hela vägen till skolan, han vägrade gå...vågade inte skicka iväg han på cykeln för kedjan hoppade av igår, å Gitta fixade det men vi skulle behöva dra åt bakhjulet å det vet jag inte om Patrick har gjort nu så han fick helt enkelt gå...å det var ju inte populärt...han skrek fula ord, vägrade gå å börja slåss å sparkas å rivas när jag tog tag i handen för att komma frammåt...bara det gör ju att man svettas ihjäl...sen gå 15 minuter till för att hinna till skolan....lite sen men man vill ju inte bli föör sen så man springer nästan...nä, det var jobbigt!!! Man blir så uppstressad å sen är man stressad ett bra tag efter oxå...
jaja, mornarna är alltid stressiga å kommer säkert alltid att vara det. Men men...ibland är det värre.
Nu ska jag försöka hitta på nåt annat en stund medans jag hinkar i mig kaffe!