slutspurt

I skolan ja. I morgon har jag sista provet å vi får se vad det blir för frågor...8 kapitel i boken men allt lär ju inte komma med så exakt vad jag ska öva på är ju osäkert. Men tror jag börjar få kläm på det mesta nu...sen vad ALLT betyder det är väl inte det jag är bäst på...det är ju så mkt ord som inte "går" att förklara...tycker jag...å andra ord blandar jag ihop med liknande ord eller motsatsen till ordet...suck...

Ska gå en sväng till skolan om en stund å lämna in arbetet skriftligt...mailat in till urkund och läraren men han ville ha det skriftligt oxå...har har ju redan mailat att han fått arbetet så jag fattar inte grejjen...men det tar ju bara 5 minuter å gå till skolan så jag går väl dit då...å så ska jag hem direkt å göra sallad till knytkalaset på dagis. Skulle ju kunna göra den redan nu men det är väl ännu trevligare om den är nygjord än några timmar gammal. Ska ta med kameran oxå men min nya väska är nog för liten så jag får ta den gamla antar jag. Jag ska ta den stora kameran så jag kan filma...det lät som om dom skulle sjunga så det kan ju va kul å få på film.

Nä, nu ska jag kika lite på ekonomin å sen e de dags å gå till skolan en snabbis.

tror jag blir tokig.

Idag så kom jag hem från affären å tänkte att jag inte varit inne på datorn på flera dagar då den vart avstängd. Det tog en kvart att starta den...det hände ingenting på 13 minuter...men sen så bara bestämde den sig att "ok då" eller nåt. Så jag skulle skriva ut mitt arbete...fast hittade det inte först...Patrick har lagt över lite gamla mappar å jag blev helt förvirrad. MEn hittade arbetet i en av mappara tillslut. Å så var det dags att skriva ut...6 sidor gick bra...sen fick skrivaren för sig att den skulle ta ALLA papper på en gång så jag fick lite problem å få loss å sen så skrivert den bara ut var 4e rad i ok skick (nån svag rand mitt i bara), resten går ej att läsa. Å rengjort å allt men ingen skillnad. Nu har jag ialla fall lyckats hitta en ny svart patron, det borde ju hjälpa. Fadst jag minns inte hur man byter å bruksanvisningen når jag inte för tillfället...så jag väntar med det.

Sen kommer det upp en skylt... " intrångsförsök blockerat. " Vad är detta??? SLUTA SNOKA!!!

Sen nu sitter jag här å har kollat mailen. Facebook har "fel på sidan" när jag ska öppna grejjer...kommer in men kan inte kolla nåt så den sidan stängdes ner fort oxå. Å nu sitter jag här å skriver. En sak som verkar fungera är tvättmaskinen, den var visst klar nu, utan att strula...har en känsla av att 99% kommer strula till sig idag så det var ju skönt att en maskin ville göra mig glad. Får se hur det går med detta inlägg sen, det går väl inte å publicera...inte för att det skulle göra så mkt men det vore ju typiskt då allt annat inte vill funka...

Igår så var det nationellt prov i matte...jag snoozade bara 1 gång å gick upp 6.05. Jocke ville ju bråka som vanligt men vi kom iväg i tid å var framme på dagis ca 7 minuter senare...det brukar ta mkt längre tid. Sen hade jag mindre än en kvart på mig till skolan. Uppstressad som man var var jag där bara 3 minuter senare...det blev många cigg den morgonen. HAde ju inte hunnit repetera, speciellt inte det som jag tycker var svårast...geometri. Satt hela morgonen å ett par timmar på söndan men hann inte ens hälften. MEn nu är provet gjort...var ju helt slut i skallen sen, 3 timmars prov å vissa av oss satt nog en stund extra faktiskt. Jag svor hela vägen hem å sen hela vägen till dagis...det är väldigt irriterande när man vet att man kan å är så nära lösningen men sen får hjärnan spelet å börjar tänka på bordsdukar å annat som har med matte å göra...jaja, poänglöst blir det väl inte men det var inte lätt. Å svarade inte på allt heller...detr satt en längre fram med hukle å den såg verkligen ut som en bordsduk som vi nog hade på landet när jag var liten...så jag kom ju av mig liter där under provet...haha.

Nu ska jag sätta mig på balkongen medans det är soligt å läsa till nästa prov. Det ser jag inte heller fram emot...oxå räkna å krångel. Ekonomi-prov. En tröst är ju att sista arbetet hade jag nästan alla rätt på å klarade man det så skulle man klara provet sen lite lättare. Det felet jag hade gjort var att jag hade glömt å ta gånger 12 på två summor i resultatbudgeten...(alltså 12 månader). Å resten var rätt så jag hade ju gjort rätt egentligen. Men öva ska jag göra ändå för det lär ju komma annat oxå på provet.  Förvirrande ämne det där.

Pyssel har det ju inte blivit nåt av så det blir bildlöst denna gång med.

rubrik eller ej...

Jag har ju varit utan dator ett tag...det har varit väldigt skönt, fast jag har verkligen varit i behov av den eftersom jag håller på med ett skolarbete...jag har precis börjat å har haft 2-3 veckor på mig...bara en vecka kvar men det ska nog gå.
Matten e jag ju klar med nu...bara nationella provet kvar som är på måndag morgon. Så jag får sätta mig med matteboken på söndag å repetera hela skiten...men jag kommer få VG lät det som och om jag får sämre på nationella så spelar det ingen roll...det blir Vg ändå...fast blir det bättre på nationella har man ju chans till mvg men det kan man ju drömma om...tjena...
Och så blir det företagsekonomiprov nästa vecka med...ska öva på det så fort jag känner mig färdig med psykologiarbetet...hatar att ha mkt att göra...speciellt då det är helt olika saker...en sak i taget ska det vara.

Har börjat läsa Helene Turstens Guldkalven idag...såg att den kommer på dvd i juni...å sen kommer en till i julu...å jag har såklart inte läst dessa två böcker så det e ju bara å få det avklarat...resten av hennes böcker verkar jag ha läst...förutom Guldkalven, eldsdansen och sen den allra senaste vad den nu heter...den ligger i en flyttkartong i Sollentuna å väntar på att vårat vardagsrum ska bli klart...vi har ju inte ens börjat ännu...hallen e väl klar...förutom klähängare, hatthylla å skohylla då...ska ta bort garderoben å ställa den i s-tuna så får vi allihopa dela på den å ha årstidsförvaring eller nåt. Sen ska vi ge oss på å tapetsera å måla vardagsrummet...å så ska det ju bli nya möbler med...å lite gardiner som matchar vore ju inte fel det heller...jaja...den dagen det blir klart kan man kanske börja pyssla å så igen. Jag kommer inte åt mina pysselsaker för våra gamla bokhyllor å vitrinskåp står för den hyllan.

Slambrev har jag börjat forska i...sorterat om lite. Det blir väldigt varierat hur många slammar alla ska få...men vissa har ju faktiskt haft nästan alla slammar redan så det får ju bli så helt enkelt. Frimärken kan jag ju låna av er slammisar för det kommer ju inte å räcka, lär ju bli 2 brev till vissa. Men ska tvätta å skriva upp vilka som hör hemma vart så det blir rätt sen. Kommer få en hel låda att stuva undan grejjer i ju...det behövs!!

Usch, scrapsurfa är inge kul när man inte kan scrappa själv...det var ju evigheter sen jag fick ihop nåt sist...ligger säkert några bilder i kameran?!?! Noll koll...har ingen koll alls. Å scrappa får ju vänta...tills jag kommer åt grejjerna. PAtrick fyller ju år 28 juni å hans plan är ju att va klar här hemma då. Ev fest som kanske nån av er har lust att komma på?!?! Ev dubbelfest med hans kollega...vi får se.

Nu ska jag "plåga" mig själv å logga in på scrapinstyletv.com å sen läsa klart ett kapitel å sen blir det tv hela kvällen!!

Vissa ev er (inte Anna A) har jag ju inte blogg-lösen till längre...hojta till om jag får läsa å få lösen.

ingen dator ännu

är utan dator än...
Patrick har jobbdatorn hemma nu å kom hem tidigt så det e ju bara att passa på.

Jo, jag har slutat med slam nu fast håller på å gör en egen just nu...
Tanken är att jag ska skicka ett brev eller två till mina slammisar...men jag glömmer å glömmer...sen håller jag ju på med en nu som kanske kan va bra å få iväg sen oxå...MEN brev KOMMER...förr eller senare.

Anna!! Måste ju ses snart...har ju present som väntar...det är ju inte den som är sen, vi har ju bara inte setts på ett tag.

Nu ska jag kika på FeA arbetet...å sen försöka boka in tid för prov...fy fan!!
Å så ska jag börja skriva arbete i psykologin...om Borderline faktiskt så kanske kan intervjua nån villig?!?
Å så gjorde jag matteprov i måndas...superlätt kapitel men provet va fan inte lätt...hann inte klart heller så Mats sa att jag kunde göra klart det imorgon...Var ingen skola i tisdags så det var ju rätt skönt...å slippa stressplugga det sista i matten. Vet inte om jag får göra de andra uppgifterna som jag hoppade över...inte för att det spelar nån roll för jag grejjar det inte ens med boken som hjälp. Men den sista uppgiften tror jag att jag fixar...eller näst sista...e en bonusfråga oxå som jag såklart inte minns...borde memorerat den oxå...hehe.

Jajaja...ska kika på arbetet nu som jag fått tillbaka på mailen...det mesta var rätt så behöver inte kolla ALLT som tur är men det är en uppgift som är bra att kunna till provet fattade jag det som så ska skriva ner hans rättning...har ju ingen dator så jag kan ta det när jag har lust så...suck!!!

Nä, en cigg å sen fortsätta med resten...kolla bank-kontot bla. kan ju va bra...

Hoppas på att få hem datorn snart...

Hej hopp.