länge sen sist...

det är så mkt nu så jag hinner inte med.
Mkt prov å sånt å helgerna e fullt upp med att fira födelsedagar hit å dit.

I måndags hade jag matteprov, det gick bra. Imorgon e det prov i geografi å det är såååå mkt....blir bara förvirrad. Men jag sitter å övar lite nu så nåt ska väl fastna. Tror jag skippar matten imorgon å övar lite extra till provet istället...sen får jag köra lite matte å småföretagande på lovet istället....lite ¨å lite...har inte öppnat ekonomiboken på flera veckor så det blir endel...ska be läraren maila sista uppgiften oxå så man kan börja med den.

Hoppas bara inte Patrick å Jocke blir sjuka nu...de lät misstänksamt igår...de får vänta till fredag...så jag hinner göra provet. Vill inte skjuta upp det...blir för mkt att ta tag i efter lovet annars...blir ju nya prov då.


Ja, det var väl det man kunde berätta om nutiden för denna gång.

nu så...veliga jag...

Har nyss skickat inbjudningar via facebook...får se om NÅGON har lust...
Som vanligt e vi sent ute, men tiden gick så fort så jag hade ju inte koll på att det är redan nästa vecka som jag fyller år, men bestämde oss imorse...frågat patrick va han tyckte men fick ju inga svar...men imorse så svarade han faktiskt...
Får se hur många svar man får, kan ju va bra å veta hur många som kommer så man kan planera lite...inte för att jag brukar planera sånt så mkt, men man vill ju kanske bjuda på nåt, å då spelar ju antalet gäster roll såklart...

Scrappade lite igår oxå, blev 2 st LO's faktiskt...hm, undrar vart jag gömt kameran...tror den e full snart så den bör ju tömmas. Ska nog rota fram nåt usb-minne å lägga in de bilderna så kan jag ju redigera på mammas dator, hon har ju photoshop. Usch, va jag saknar det programmet!!!

hm, det var nåt jag skulle göra...dammsugit...inte hela lägenheten men halva ialla fall...dammtorkat, tvättat, vattnat blommot, duschat....tömma disken kanske vore en bra ide...å kika i skåpen ¨å se vad vi kan käka till middag ikväll.

hej hej

En bild har jag fixat i powerpoint...
Mors dag kort

rensning i tidningshögen

Jag brukar ju "ärva" tidningar från både mamma å farmor, oftast hamnar de i hög å när nästa kasse med tidningar kommer så hamnar dessa i samma hög...tror jag hade runt 40 st som nu ligger i soporna...har rivit ut korsord å stick-mönster å lite annat, men orka läsa...nja, har en hög med "egna" tidningar som även de hamnat på hög så jag sparar dessa till läsning. Skönt å få lite gjort som annars aldrig blir av.
Men något pluggande har jag inte hunnit med...får ta det imorgon...öva lite matte!!! Vill göra provet på måndag så man har det avklarat å kan fortsätta med nästa del. Det är ju inte de lättaste grejerna å tiden bara rinner iväg, snart är det december igen å då ska vi va klara ju...

Ska jag ha fest nästa lördag??

Här kommer några bilder.


Måste skaffa photoshop snarast!!! Är helt handikappad utan ju!!

väck mig!!!... Fest, någon?!?

Är ledig ett par dagar nu...är ju folk som fastar å då får hela skolan ledigt...så var det väl inte när man gick i grundskolan?!?! Jaja, skönt å va lite ledig...å ännu skönare att de mesta som har med skolan att göra e gjort...det som jag kan göra alltså...finns en massa annat men det går inte å göra hemma!

Ska fundera klart, ska jag ha fest eller ska jag inte ha fest när jag fyller år?? Blir då nästa helg, OM det blir så...Nån som vill komma??
Anledningen till att jag tvekar e att jag har nog rätt mkt med skolan just då å just nu känner jag mig INTE det minsta på festhumör...å sen om man ska gå ut efter?!?!? Vet inte riktigt...men det e ju trist å inte gå ut när man ändå festar.,..jajajajajajaja....vi får se!!
Säg till om ni vill komma!!! Ju fler som vill komma desto mer sugen blir jag...haha...kanske.

Jaja, nu sitter man hemma å håller på å gäspar ihjäl sig...det e rätt grått ute, men ä'ndå lite sol...men det skulle bli regn sen...buhuu. och nu glömde jag va jag skulle skriva!!
Är ett hemskt oväsen här nu...de håller på å gör fint ute på gården, å fixar nya gräsmattor å det ska väl asfalteras om på gångvägarna å så....vad dom gör just nu8 vet jag inte men hela huset skakar å jag hör inte ens vilken låt som spelas på radio...väldigt trevligt när man e ledig å skitväder ute....