Fyller 30 år...

Jo, jag insåg precis att jag fyller 30 om exakt en vecka...jag trodde det var flera veckor kvar ju...
Så det blir väl en del att göra next week då...städa, baka å sånt. Å eftersom Jocke har simskola på lördan så får vi väl kalasa lite senare än vanligt å då kanske man måste göra nån matpaj eller smörgåstårta oxå...å då måste man ju ha en dunk vin till det oxå...jösses, nu blev jag stressad!!! Måste planera!! Hur många kommer?!? Hur mkt ska man baka och VAD?? Å städa...måste man det?!? Om inte så får det bli nattkalas för då syns inte dammlagren lika väl...

Då måste man ju färga håret oxå, å fixa naglarna...å städa...sa jag det?!? Jag avskyr att städa...antagligen för att det är så otroligt rörigt å man inte kommer åt nånstans utan att behöva möblera om eller lyfta av en ton grejer innan det går att dammsuga eller dammtorka. Å hjälp lär man ju knappast få...trodde jag skulle få det när Jocke fyllde år, men när gästerna kom så var det bara dammtorkat på ETT ställe...TACK FÖR HJÄLPEN!!

Kan inte nån kidnappa mig å ta mig tillbaka på lördag om en vecka så slipper jag tänka på allt som har med kalas att göra!!?!! Någon?!?

Måste forska i antal pers som kan tänkas komma. 10 eller 20?!? Vem kan hjälpa mig att baka?
Värst av allt är väl att jag får baka på lördan eller nåt...för våran kul är ingen kyl längre, det är en frys...så vi har 3 frysar å ingen kyl just nu. Det är så störande...mjölken e fryst, Jockes gröt fick jag hacka loss ut burken i morse, å rädisorna som jag e beroende av e djupt frysta...å när de tinat e de inge roliga alls så dom åkte nyss i soporna, tillsammans med sallad och gurka som oxå var djupfrysta...SUCK!! Men jag hoppas på att vi kan få en ny kyl snart, vi bor ju i hureshus så det ska ju dom stå för. MEn vi har ju andra egna maskiner oxå som oxå ger upp snart...kaffebryggaren hade ju gjort sitt för några veckor sen, sen har vi ju tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin oxå...kan ej leva utan!!
Å tv'n pajjade ju i våras oxå.
Snart ger väl datorn upp oxå...det brukar ju oftast rulla på regelbundet när något går sönder. Ofta allt på ½ år eller liknande. Tur att man är arbetslös då så man har råd med nytt...eller?!?!?

Nä, slurpa i sig kaffet nu å sen hämta skrutt...kanske handla lite men vad?!? Vill inte köpa nåt som måste in i kylen...men lite OFRYST mjölk skulle va bra å ha...

Oj, va generöst, 2 inlägg på 2 dagar...inte illa. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback