ajajaj suck å stön

Har varit en jobbig vecka i skolan.
Mkt nytt, som vanligt, å prov som vanligt.
Fått tillbaka ett bokföringsprov å jag fick VG...
Dataprovet tror jag gick bra...lite osäker på vissa uppgifter...men kraven för att få G är så larviga så klarar jag inte ett G så ska jag gå ut naken!!

Tisdagar å torsdagar är jobbigast...mkt bokföring å kalkyler, å sen på det affärsjuridik som bara e såååå tråkigt.
Torsdagar, börjar på exakt samma sätt men sen har man håltimma å bara den gör att man vill gå i ide. Sen har vi löner å då är man sååå trött å man vill bara bli klar så man kan gå hem...då lyckas man slarva å antagligen går man hem 15 minuter senare än om man inte hade slarvat. Kände det på vägen hem igår att jag var sååå trött. Å sen när vi va hemma så börja jag känna mig såå seg, helt lam. Somnade tidigt!! å sov, å snoozade å vaknade med världens huvudvärk! Å öm i hela kroppen, å torr i halsen...å nu börjat få ont i halsen...
Somnade tidigt i måndags oxå, tror inte jag såg slutet på csi ens...
Men nu e de en vecka kvar i skolan sen har vi "lov". Komvux har egentligen inte lov men eftersom det ligger i gymnasieskolan så få vi lov oxå. Men vi får mängder med saker att göra på lovet iställt. Börjar ju veckan efter lovet med prov såklart!!

Sen på lovet ska jag, Linda och Helen på rättegång oxå...från 9-14.30...kul i jul...men det är ett måste för affärsjuridiken. Får se hur vi gör med Jocke då...tänkte ju att han skuell ha lov oxå men den dagen kanske han får gå på fritids...eller om pappa kan ställa upp, ska ju till Sollentuna så vi får se hur vi löser det.

Imorgon så tror visst Patricks familj att jag ska hjälpa Ulf å Mathilda å flytta...då tror dom FEL!! För jag ska krypa in i affärsjuridikböckerna!! Sen på söndag så ska vi till Vilma å fira hennes födelsedag, sen finns det ju ingen tid över till att öva till provet. Så dom får klara sig själva imorgon...plus att om jag mår lika dant i morgon så hade jag ändå inte hjälpt till.
Värst är väl att Patrick inte heller kan hjälpa till, han ska bara köra, han som har tillgång till lastbil. Han har ju fått sprickor i ryggen...på god väg till diskbrock så han får inte lyfta tunga saker...

HM...vilka bra fönster vi har!! Ser nu att vi har snö inne i fönstret, på insidan av persiennen...
Ska försöka sätta mig å göra lite bokföring å lite kalkylering...så har man det gjort...så får man fokusera på juridiken imorgon. Sen ska jag väl kanske försöka göra ett grattiskort till Vilma oxå.


Snö plus lite trädskräp som finns i våra fönster...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback