R.I.P. Heath Ledger

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1690290.ab
mer finns att läsa och se på aftonbladet.

Tragiskt!! Ung och pappa till en liten dotter.


Vardagen här hemma då...
HAnn precis till skolan igår kväll. Var verkligen supertrött. Just nu känns kursen inge rolig, men har ju inte kommit igång än så vi får se. (företagsekonomi)
Joacim hade tydligen satt sig i soffan när Patrick började laga mat direkt efter jag gått. PAtrick hörde nåt konstigt ljud å gick å kolla. Då satt han i soffan å grät för att han saknade mig...konstigt å va hemma å jag inte e hemma antar jag. Det händer ju typ aldrig.
I morse försov vi oss allihopa. Jag kom 35 minuter för sent till skolan, blöt hela jag för det regnade. Så nu sitter stövlarna på elementet å torkar å strumporna är upphängda på elementet de med. Hoppas det torkar innuti skorna innan jag ska gå till skolan igen. Vet inte om jag vågar ta de nya, jag får ju så lätt skavsår + att icke-prov-skon är så hård ännu å klämmer rätt bra över min gamla skadade fot så det gör ont. Får gå in dom här hemma när jag vet att jag inte ska nånstans...fast det blir nog varmt...de ska ju klara -32 grader tror jag det stog på etiketten...å vi har 21-22 grader (PLUS såklart) här hemma...jaja, måste ju gå in dom så jag kan använda dom ute utan problem!!
Nu ska jag göra ett par mackor å läsa psykologiläxan å har jag tid över kanske det blir lite matte å scrap! Hade ju tänkt va med på veckans skiss...den inspirerade verkligen mig...
Imorgon är det plugg hemma så då får jag väl ta å kika på Fe A'n lite bättre. HAr en deadline å de andra 3 bestämmer man själv deadline på...så jag måste sätta mig ner i lugn å ro med almanckan å planera hela kursen själv...plus göra arbeten som hör till kursen. Bla ska man kika runt i kommunen å välja 3 företag som man tror har en framtid även efter 5 år å motivera å lite annat...sen hade vi nån uppgift att jämföra olika försäkringar å välja den rätta osv...å så nån affärsidé...och så var det nåt mer...vad det nu var...plus en hel bok att läsa...å sen 1 prov.
Bla bla bla...kanske man ska försöka få nåt gjort nu istället för att svammla bort halva dan här i bloggen....skolan slutar ju kl 17 för mig idag så det är ju bara å sätta igång å göra det jag ska nu på en gång!!! Börjar om 4 h så ska väl gå om 3½ h igen. (märks det att jag inte har lust å plugga JUST nu?!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback