inlägg nr TVÅ idag

Så fick rubriken bli...för jag har ingen aning om vad jag skulle skriva egentligen.
Huvet dunkar på.
Om lite mer än 1 timma ska jag gå till skolan igen...känns ju jätteskoj när man har ont i skallen.
Slutar 17.00 idag så det blir ju en promenad till dagis direkt då. Sen så fick jag en avi med posten. Efter klockan 16.00 kasn jag hämta ut paket å det måste ju vara från scrapperiet. Är det inte det är det nån som skickat ett fett slambrev eller nåt...men jag hoppas på scrap-paket för jag e ledig imorgon å då tänkte jag väl försöka få ihop nån sida å kanske få ihop nåt bidrag till veckans skiss!!
Får se om disken blir klar snart...vore skönt å ha en tom diskmaskin nån gång...blir travar på bänken för det mesta...ibland orkar jag inte tömma maskinen när den är så full så då tar jag ut det jag behöver å diskbänken blir ju då istället överfull...ingen vacker syn men är man lat så är man.
Nu har jag 3 slambrev att posta oxå...fast får nog posta det imorgon istället, blir för mkt att bära...ska ta med soporna oxå när jag går sen, å i väskan får det inte plats när jag har skolböcker där, sen lär det väl väga en massa oxå...över 1 kg ialla fall.
Men hur som helst, inte ett brev att svara på nu å det känns ju rätt skönt. Kan lätt kännas småstressigt när man får nya brev å ska lägga i högen å man ser att det var några till att svara på. Problemet är ju att jag inte slammar med sååå många å det är inte lätt att få ihop slammar, vissa slammar ligger i månader...försöker alltid få iväg de som legat längst men det går ju inte alltid då de flesta redan haft slammarna. Eller om man har 2-3 slammar som man kan skicka till en slammis å en har legat länge och är en sisten å de andra två är sisten eller såna som personen egentligen inte vill ha...det är knepigt det där. MAn vill ju inte vänta med svar FÖR länge heller å vill ju gärna få iväg de där som man haft 100 år. En jag skickar nu passade jag i okt 07, det är ju rätt länge sen nu. Har säkert fler som legat längre...vem kan tänkas vilja ha?? Blir som en ond cirkel detta...dags för en utlottning av slammar kanske?? Får väl kanske forska i slamhögen imorgon då å se om det är värt en utlottning!!

Fattar inte varför huvet ska vara på detta viset!! Som tur är så har ju inte skolan kommit igång på riktigt än. Bara matten å den är upplagd på ett så fritt sätt så det är bra. Sen får vi se hur det blir ikväll, om man har 100 läxor eller om det är nada...alla har ju inte böcker än antar jag...så är det alltid. Mina kom ju härom dagen å då beställde jag för en tid sedan. Vissa kanske kommer in på kursen på reservplats å får ju då veta det mkt senare än oss som kommer in direkt. bla bla bla...Hoppas på en mjuk start ialla fall.

Nu ska jag ta hand om tvätten som har torkat precis, hoppas jag...det märker jag ju snart. Nu är det bara mina special-tvätt-kläder kvar plus juldukarna, sen e tvätt korgarna tomma!! Fast Patrick kommer väl hem ikväll eller imorgon kväll å då brukar han lyckas fylla båda korgarna på några sekunder. Det känns oxå lite stressigt!! Men nu vet jag ju att allt mitt å Jockes är färdigt, förutom ett par kallingar!!

Ska ge alvedonen en chans till å hoppas jag överlever denna dag.

Kommentarer
Postat av: Carita

Du får skicka små överraskningsbrev till folk :D

2008-01-20 @ 00:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback