teee mot halsen

Jag kom just på att jag måste ha te...med massa honung i. Min hals mår inte riktigt bra. Hostat som en tok så känns som om jag har sår i halsen och öronen.
Jocke var supertrött efter dagis!! HAn klarade av att äta grönsaker sen somnade han å han sover än så det är ju bara å låta han sova. Rätt skönt med en lugn kväll...satte mig å börja scrappa faktiskt...men nu har jag kört fast efter ca 2 timmar. Får se hur jag avslutar LO'n. Känns inte klar än men fantasin tog ju slut så vi får se!
Nu ska jag släcka ner alla lampor å sätta mig vid tv'n en stund...finns det nåt å se?!?
Man ska ju sova oxå så man kommer upp klockan 6...inte för att jag behöver gå upp klockan 6 men på torsdag måste jag det så är väl lika bra å gå upp tidigt å bli trött tidigt så man orkar upp på torsdag menar jag.

Funderade på å byta bild på mig själv här i bloggen...meeen...hittade ju inga alls...jooo jag hittade massor men ingen jag vill använda...så det får vänta. Tråkigt att ha samma heeela tiden bara.



Den här bilden fick Jocke idag på dagis då dom sjöng för han. De fick ju fira hans födelsedag 3 veckor för sent men bättre sent än aldrig heter det ju...är ju svinkoppornas fel.

Natti natti.
Host host.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback