piprensare!!

Jo, jag har scrappat med piprensare denna gång. Har inte ens använt något mönstrat papper. MEN, jag har inget att visa upp för er här och nu. Visst är jag snäll?!?!?

Jag pysslar istället för att göra mina läxor...jag har typ skrivit 10 rader på Book report nr 1. Den ska in på måndag så det är ju inte kört ännu. Problemet är att jag nu blandar ihop när var hur saker å ting hänt i boken så jag måste sitta å bläddra å bli tokig för att jag inte hittar det jag letar efter å då ger jag upp för tillfället å så blir det liggande. I morgon bitti kanske jag lyckas kludda ner ett par tre rader till?? Jocke börjar klockan 9 så jag borde hinna.

Hur många läser min blogg? Alltså mer än en gång i veckan?? När man kollar på statestiken så varierar det så hej vilt...men besökare har jag ju varje dag så skriv gärna nåt om du är en stammis!!

kl:14.56
Fixat lite brev nu. 1 slambrev och 1 brev. Och så har jag ännu ett slambrev som skapostas. Så 3 hela brev ska till brevlådan!! Har tvättat handfat, hyllor och speglar i badrummet oxå...å toan med. Och tvätt nr 3 håller på å torkar nu. Så lite nytta har man ju fått gjort trots allt. Om 1 h  börjar föräldra mötet så kan ju kanske hinna städa lite till innan det är dax att gå.


Kommentarer
Postat av: Carita

Jag är stammis :)

Postat av: Helena

Jag är ju din trogna stammis.. men man vill ju inte tjata med kommentarer varje dag... men va fan....BER du om det så... ;) Hur går det med brev? ha det fint. kramas

2007-10-04 @ 21:25:56
URL: http://blog.deek.se
Postat av: annah

jag läser ju som du vet.

2007-10-05 @ 09:34:16
URL: http://glitterflickan.blogg.se
Postat av: Sara

jag kikar in då o då som du nog vet! ;-) Kanske inte varje dag men emellanåt.

2007-10-05 @ 19:27:04
URL: http://snorky.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag läser ibland :) Tänkte också svara på din fråga i min blogg. Jo det är Aspuddens Öppna förskola jag går till, fast den har flyttat till Liljeholmen nu. Kram

2007-10-07 @ 23:41:43
URL: http://blogg.sorlov.com
Postat av: Helena

och så grattar jag lite hära också dåå...! puss o kram bäääjbi! / Helena

2007-10-08 @ 13:22:33
URL: http://blog.deek.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback