dumma dumma dumma

HISS!! Den är sååå kjänslig våran hiss. En granne längre ner öppnade sin dörr bara någon sekund innan hissen var uppe hos oss på 5:an, men hissen stannade å dörren gick inte att öppna å den stog stilla å stilla å stilla...så jag tryckte på BV å då gick det. Det är ofta strul med hissen...men nu är det mer att den stannar i fel lägen å så, innan var problemet att den inte ville funka alls ibland eller hakade upp sig å åkate upp å ner upp å ner å stannade på varje våning...gick inte å få stopp på den. Man blir ju lite nojjig när man åker ibland å vet att mobilen ligger hemma i v-rummet. Den beter sig väldigt mysko. Att en granne öppnar dörren tycker man ju att den borde klara av...eller?? Men det blir ett rejält tryck när man öppnar sin dörr, eller på sommaren då något fönster i trappen står öppet...då måste man låsa dörren, annars åker den upp om någon annan öppnar sin dörr, eller om man öppnar balkongdörren så åker ytterdörren upp oxå...man märker dessutom när en granne öppnar sin balkongdörr, hela köksfönstret skakar då...Ibland undrar jag om detta hus verkligen är säkert att bo i...jag tycker hyran är för hög för så lite...väggarna är så klena att tavlor trillar ner, toalettrullehållaren trillar oxå ner....det är otroligt lyhört, avloppen är typ sämst, kan ibland va livsfarligt å duscha om någon annan duschar...spolar man vatten samtidigt så kan vattnet bli iskallt...blommorna dör om de står i mitten av fönstret för det är iskall storm där...vet inte vad de där grejjerna kallas men det sitter nåt under varje fönster på golvet som blåser kallt...blommorna klarar inte det. spisfläkten...som dessutom är ny, den klarar vi oss utan, det är ingen skillnad typ, av eller på...

Jaja, tänker flytta så fort det bara går...alltså helst till eget hus...och ska man ha det i dessa trakter så lär det ju dröja 15 år till eller nåt...eller så får man bli norrlänning å köpa ett hus på 200 kvm för samma pris som en etta (om man har tur ) kostar att köpa här.

Idag är det plugga hemma som gäller...haha...jag som ska städa, tvätta å baka...handlade ingredienser till julgodis på väg hem från dagis nån timma sen, två plastkassar vart det.
Jocke hade kissat på sig inatt oxå så det blir extratvätt...
Plugga har jag inte alls lust med men måste!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det låter ju inte direkt som något drömboende ;) Men tyvärr är det ju inte det lättaste heller att få en lgh i Sthlm...herregud, härnere är det typ hopplöst att få en, vad ska det inte vara hos er då liksom?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback