hemma igen

En liten stund ialla fall.
Mamma å pappa ska åka till norrland ett par dagar och vi ska på släktträff i helgen med Patricks familj. Egentligen kunde jag å Jocke stanna på landet för Patrick hade visst planer på att åka ut en vända och hämta frysväska å köra ut morsans å farsans presenter till Jocke...och hänta Jocke 4hjuling...synd vi inte visste det direkt...är hellre där än här!!!!
Patrick har gått å köpt en 4hjuling till sig själv oxå...Nästan 50 000 kr. Tycker han kunde väntat till våren ialla fall så man kunnat kolla ekonomin lite närmare innan. Och spara på riktigt bara till den, men nu är det för sernt.
Foton har det v'l blivit en del oxå men de ligger i lilla kameran ännu. Orkar inte ta tag i det nu. Kommer ju va hemma en vecka nu så...ska kila för bi jockes båda dagis med. Han ska ju eg gå nästa vecka på gamla stället men är på landet då. Och veckan efter det inskolning på nästa ställe men ska gå dit å kolla om vi kan ta det 1-2 v senare istället eftersom Patrick har semester då å han är nog hellre på landet han med än hemma å låst vid dagistidertna...naglarna har växt en km dessa två veckor och kan därför inte skriva rent ser jag...haha...men ska ta tag i den biten snarast...ska dessutom STOR städa...glasskåp å speglar ska bli skiiiinande blanka...å så dammsuga. Skura slipper jag fär vi har ingen Mopp.Den förra va så väl använd, använde den tills den ramla ighop...haha. Sen skulle ju Datan behöva en rengöring...innuti...med andra ord inte mitt jobb...får lämna iväg den så den blir i toppfprm igen...den har sitt egna lilla liv å strular till lite allt möjligt nu...vill bränna alla bilder på cd först...vill icke förlora sånt!! Redan gjort TVÅ  ggr å det var riktigt deprimerande!!!! Usch, den tanken kan få hjärtat att galloppera.
Oj, sa ju till Anna att jag är på vätö denna vecka med, jag ska ju få massor med barnkläder...fast hon har ju inte hunnit gå igenom det hon själv ska ha så hon kan ju behöva denna vecka till det...då hon har 3 st buspojkar oxå...saknar dom redan...inte setts sen i torsdas!! Men haft kusinbarnen å gullat med istället.
Carl är 5 veckor yngre än Jocke å pratar bättre än en vuxen. Skrämmande va bra han pratar. Jocke ligger ljusår efter!!

Ska nog ta å städa på toan nu...när det är färskt i minnet, där är det skitigast...ludd å grejer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback